İTÜ Çekirdek’te başvuru süreçleri ve seminer serileri tüm hızıyla sürerken, girişimlerimizde gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Ayrıntılar yazımızda.

Kitapify Mobil Uygulaması Play Store’da!

Aradığın kitabı bulmanın ihtiyacın olmayan kitabı satmanın en kolay ve güvenilir yolu: Kitapify.

İTÜ Çekirdek girişimlerinden Kitapify, öğrenci ve okurların aradıkları kitapları bulabileceği ve artık ihtiyaçları olmayan kitapları nakde dönüştürebileceği, aynı zamanda sahafları dijital platforma taşıyacak mobil uygulamasını Play Store’da yayınladı.

Co-one Ön Tohum Yatırım Turunda 1.35 milyon dolar Değerleme ile Yatırım Aldı

Yapay zeka çözümleri sunan firmaların ürünlerini geliştirmeleri için gereken verilerin doğru ve en hızlı şekilde etiketlemek için yapay zeka tabanlı veri açıklama hizmeti sunan, İTÜ Çekirdek TÜBİTAK BİGG Programı girişimi Co-one; TRAngels liderliğinde ve bağımsız 6 melek yatırımcı; Metin Berke Başpınar, Emre Kozlu, Batuhan Gültakan, Engin Gürsöz, Aydın Mizrahi ve Yiğit Barış Şemin‘ın katıldığı tohum yatırım turunda 1.35 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

Enbiosis, Pragma’dan Yatırım Aldı

Yapay zekâ temelli mikrobiyom analizi ile kişiselleştirilmiş sağlık çözüm sunan İTÜ Çekirdek girişimlerinden Enbiosis Biyoteknoloji, Türkiye’nin önde gelen yatırım bankacılığı şirketi Pragma’den yatırım aldı.

Earnado ve İnteraktif Kredi İş Birliği

İnteraktif Kredi, İTÜ Çekirdek 2019 TOP 20 girişimlerinden Earnado ile iş birliği yaptı. İnteraktif kredi, Earnado ile dijital pazarlama alanında bir projede anlaştıklarını ve projeye başladıklarını duyurdu.

İTÜ Çekirdek’ten Haberler

İTÜ Çekirdek 2.Dönem Demoday’i Tamamlandı

İTÜ Çekirdek Önkuluçka Programında 2021 yılının 2.Demoday etkinliği 16 girişim, 31 yatırımcının katılımıyla 2 Haziran’da gerçekleşti.

İTÜ Çekirdek Önkuluçka Programı Hız Kesmeden Devam Ediyor

İTÜ Çekirdek Önkuluçka Programı 3.dönem eğitimlerine başladı. Yeni dönem girişimeriyle birlikte ilk eğitim 2 Haziran’da gerçekleşti.

İTÜ Çekirdek Etkinlikleri

“Narrative Design 101” semineri 3 Haziran Perşembe günü saat 16.00’da!

İTÜ Çekirdek #GameTech Programı kapsamında Gamefed Türkiye Gönüllüsü, Nihal Çoşkun’un sunumuyla gerçekleşecek “Narrative Design 101” seminerinde; anlatı kavramı, tarihi ve gelişimi, anlatı tasarımı kullanım alanları, anlatı tasarımının yarattığı artı değerler, anlatı tasarımı unsurları ve aşamaları, oyun sektöründe anlatı tasarımı konularını ele alınacak. Etkinliğe kaydolmak için hemen tıklayın!

“Oyun Tasarımına Giriş” semineri 5 Haziran, Cumartesi günü saat 10:00 – 18:00 saatleri arasında!
İTÜ Çekirdek #Gametech Programı kapsamında Dr. H. Kutay TİNÇ‘in sunumuyla gerçekleşecek “Oyun Tasarımına Giriş” eğitiminde; oyun ve oyuncu kavramları, mekanikler, denge ve dokümanlar hakkında genel bilgilerin yer alacak. Etkinliğe kaydolmak için hemen tıklayın!

“Yeni Nesil Sigortacılık” semineri 8 Haziran Salı, saat 16:00‘da!

İTÜ Çekirdek #Insurtech Programı kapsamında, AKSigorta, Strateji, Dönüşüm ve Dijital Kanallar Genel Müdür Yardımcısı Esra Öge‘nin sunumuyla gerçekleşecek “Yeni Nesil Sigortacılık” seminerine kaydolmak için hemen tıklayın!

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close