İTÜ Çekirdek’te başvuru süreçleri ve seminer serileri tüm hızıyla sürerken, girişimlerimizden gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Ayrıntılar yazımızda!

Shiftplanner, Kitlesel Fonlamaya Çıkıyor

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Shiftplanner, 25 Nisan tarihinde paya dayalı kitle fonlama platformu fonbulucu üzerinden bir yatırım turuna başladı. Shiftplanner’in kampanyasına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Shiftplanner; mağaza, kafe, restoran, market gibi sektörlerdeki zincir firmalarda yapılan vardiya, mesai, izin, destek, transfer gibi işlemlerin planlama, onaylama, paylaşma, arşivleme, raporlama gibi aşamalarını dijitalleştiren ve otomatize etmeyi hedefleyen bir işgücü optimizasyonu yazılımıdır.

Spiky.ai’a 400 bin Dolar Değerleme ile Yatırım

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Spiky.ai, aralarında TechOne’ın da bulunduğu 4 yatırımcıdan 400 bin dolar değerleme ile yatırım aldı!

Spiky.ai; öğrenci dataları ile öğrenciler, eğitmenler ve kurumlar için performans ölçümlemesi, öğrenme yolu modellemesi ve veri analizi yapan eğitim sistemlerine kolay entegre ileri tahminleme platformudur.

Latissim & Morfose Cosmetics’ten İş Birliği

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Latissim, profesyonel kanal ve kişisel kullanım alanında kozmetik tüketicisine hizmet eden Morfose Cosmetics ile iş birliğine gitti.

Latissim kişilerin güzellik ve bakım ürünlerine aylık abonelik modeli ile ulaşabildikleri sürpriz kutu konseptidir.

Karma, hiBoost’tan Yatırım Aldı

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Karma; strateji geliştirme, mentorluk, iş ağı yaratma ve yatırım bulma konularında rehberlik ederek hiVC ve hiVC’ye benzer fonların yatırım yapabileceği seviyeye taşıyan HiBoost’tan yatırım aldı. Karma, yeni yatırımla birlikte Türkiye pazarında büyümenin yanı sıra global pazarlara açılmayı hedefliyor.

Sosyal astroloji konseptiyle ilerleyen Karma, doğum haritasına göre birbiriyle uyumlu insanları bir araya getiriyor.

Kolayyika.com ile Vodafone’dan İş Birliği

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Kolay Yıka, Vodafone ile iş birliğine gitti. Bu kapsamda, Vodafone’lu kullanıcılar, Kolay Yıka platformu üzerinde özel indirimlerden yararlanabilecek.

Kolayyika.com kuru temizleme halı yıkama ütüleme dezenfektan ve haşere ilaçlama hizmetlerini bir arada sağlayan bir hizmet platformudur.

TeklifimGelsin’e 20 milyon TL Değerleme ile Yatırım

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden TeklifimGelsin, Keiretsu Forum Türkiye’den 20 Milyon TL değerleme ile yatırım aldı. Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı iştiraklerinden İdeal Finansal Teknolojileri’nin liderlik ettiği yatırım turuna Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları da katıldı. Yeni yatırımıyla birlikte, 8 ay içerisinde ikinci yatırım turunu kapatan TeklifimGelsin, yeni süreçte globale odaklanmayı hedefliyor.

TeklifimGelsin; kullanıcıların, kredi raporlarını görüntüleyerek ihtiyaçları doğrultusunda finansal kuruluşlardan gelen kişiye özel kredi ve sigorta tekliflerini karşılaştırıp, yatırım fırsatlarını inceleyerek hızlıca başvuru yapabildikleri bir kişiselleştirilmiş finansal pazaryeri platformudur.

CranioCatch ve Dr. Dentes İş Birliği

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden CranioCatch, son dönemdeki iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek  Dr. Dentes ile yeni bir partnerlik kurdu.

CranioCatch, diş hekimliğinde tanı ve tedavi amacıyla kullanılan radyografilerin yapay zekâ ile değerlendirilmesini sağlayan klinik karar destek sistemi yazılımıdır.

Malty, Foodhack Türkiye Sahnesinde

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Malty; İsviçre merkezli, dünyanın en büyük gıda teknolojileri topluluklarından olan FoodHack‘in ilk Türkiye etkinliğinde sahnede yer aldı.

Malty, hammaddesinde maltlanmış tahıllar ve geri kazandırdığı malt posası ile ürünlerini zenginleştiren fonksiyonel ve sürdürülebilir gıda markasıdır.

VSight, Akıllı Gözlükler için Orkel’in Tercihi

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden VSight; Orkel’i uzaktan servis, bakım ve devreye alma operasyonlarında destekleyeceği yeni bir iş ortaklığına imza attı.  Orkel, VSight destekli akıllı gözlükler ile müşterilerinin sorunlarını seyahat ihtiyacı olmadan daha hızlı çözmek için müşterilerini servis teknisyenlerine uzaktan bağlayacak.

VSight, endüstriyel artırılmış gerçeklik platformu sayesinde kurum çalışanlarının akıllı gözlük ve mobil cihaz yazılımları ile daha performanslı çalışmalarını sağlıyor.

BlindLook’tan UPS SMART ile Yeni Bir İş Ortaklığı

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden BlindLook, UPS SMART ile lojistiği herkes için erişilebilir hale getirmek amacıyla yeni bir iş birliğine gitti.

BlindLook, restoranları ve menülerini görme engelliler için erişilebilir kılarak herkes için eşit, erişilebilir, engelsiz bir dünya inşa ediyor.

Rackle, EU-Startups Summit Finalinde

İTÜ Çekirdek girişimlerinden Rackle, EU-Startups Summit kapsamında düzenlenecek startup yarışmasında finale kalan 15 girişimden biri oldu. 

İTÜ Çekirdek’ten Haberler

İTÜ Çekirdek Eğitimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

İTÜ Çekirdek Kuluçka Programı eğitimleri kapsamında, 2020 yılı İTÜ Çekirdek Kuluçka Programı mezunlarından Earnado’nun kurucu ortaklarından Barış Korkmaz’ın katılımı ile “Growth Hacking ve Pazarlama ile Büyüme Önerileri” eğitimini gerçekleştirdik.

İTÜ Çekirdek Ön Kuluçka Programı eğitim sürecini başarılı bir şekilde geride bırakan girişimciler için düzenlediğimiz Acceleration Class eğitim serisinin ilki, PMI Turkey eğitmenlerinden Ebru Genç’in“Startuplar İçin Proje Yönetimi” konusundaki sunumuyla gerçekleşti.

BİGG İTÜ Çekirdek Programı Kazandırmaya Devam Ediyor

TÜBİTAK tarafından düzenlenen BİGG Hibe Programı kapsamında gerçekleştirilen 2021-2. Çağrı sonuçları açıklandı. İTÜ Çekirdek olarak uygulayıcı kuruluşları arasında yer aldığımız programın  ilk kez gerçekleştirilen  Yeşil Büyüme dikeyinde çağrısında Türkiye genelinde toplam 45 girişimci desteklenirken bu girişimlerin 6’sı İTÜ Çekirdek’ten çıktı.  Sen de İTÜ Çekirdek farkıyla BİGG sürecine bir adım önde başlamak istiyorsan hemen başvur!

Geleceğin Otomobil Teknolojileri Seni Bekliyor

OİB iş birliği ile yürüttüğümüz #Otomotiv Programı; geleceğin otomotiv ve mobilite alanındaki inovatif teknoloji girişimleri bekliyor. Sektörün geleceğini değiştirmek için hemen başvur!

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close