İTÜ Çekirdek girişimleri bir yandan ürün ve hizmetlerinin geliştirme süreçlerinde yol almaya devam ederken, önemli fuar ve etkinliklere katılarak, gelişimlerini hızlandırıyor. Ayrıntılar yazımızda.

Corpiotek Girişimi mydietlist.online Müşteri Sayısını Artırıyor

My Diet List, müşteri sayısını 360 kişiye çıkardı. Kişilerin hayat tarzına, fiziksel aktivitelerine, sevdiği yiyeceklere ve hedef kilolarına ulaşmaları için kişiselleştirilmiş diyet programı oluşturan My Diet List ile sağlıklı beslenip daha fit olabilirsiniz.

“Only A Gamer, Türkiye’nin En Büyük Oyun Fuarı GameX’te!

Her yıl Eylül ayında TÜYAP’ta düzenlenen ve 100 binden fazla oyunseverin buluştuğu GameX, bu sene de 5-8 Eylül tarihleri arasında kapılarını açtı. Oyun, teknoloji ve e-spor üzerine içerik üreten yeni nesil bir medya kuruluşu olan Only A Gamer ise GameX’in bu sene hem medya partneri hem de katılımcısı oldu.

Only A Gamer’ın standındaki nostaljik atariye ve Steel Series sponsorluğunda yapılan Bilen Gamer bilgi yarışmasına ilgi oldukça yoğundu.

Büyük Araç, Online Keşif ve Fiyat Hesaplama Modülünü Aktif Hale Getirdi

 

Online olarak vinç kiralama hizmeti veren Büyük Araç, kullanıcılarının işlerini daha kolay hale getirmek ve hizmet alma hızını artırmak amacıyla Online Keşif ve Fiyat Hesaplama Modülünü kullanıma sundu.

Pixa Lab, Yeni E-ticaret Yönetim Platformunun Lanse Etmeye Hazırlanıyor

Pixa software e-ticaret sektöründe yeni bir soluk getirmeyi hedeflediği Pixa Lab e-ticaret yönetim platformu ile piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Platform pazaryeri, e-ticaret altyapı, ERP&muhasebe ve kargo entegrasyonlarını gerçekleştirerek tüm süreçlerinizi tek bir panelde yönetim imkânı sunarken, beş farklı modülü ile bir entegrasyon ürününden farklılaşarak bir yönetim platformu olma konusunda çalışmalarına devam ediyor.

Platformun en dikkat çeken modüllerden biri olan depo yönetim modülü ise tamamen e-ticaret operasyon gerekliliklerine göre geliştirilen ve platforma entegre bir şekilde çalışabilen bir sistem. Fiyat&Rekabet analizi, müşteri yönetimi, pixa analytics, private shopping, butik satış  modülleri ile birçok farklı ihtiyaca ve probleme çözüm üreterek  hizmet vermeye devam eden e-ticaret yönetim platformu, Pixa Analytics  modülü  ile tüm e-ticaret operasyonlarında  kullanıcılara ayrıntılı raporlama ve analiz imkânı  sunuyor. Halihazırda beş aktif müşterisi olan Pixa Lab pazarda ilerleyişini sürdürüyor.

Hexteech Green, TEKYAZ’a Konuk Oldu

Hextech Green, ürün tasarım süreçlerinde kullandığı Solidworks yazılım sistemlerinin Türkiye distribütörü TEKYAZ’ın “İlham Verenler Serisi”ne konuk oldu.

Sociality.io, Ürün Tanıtım Platoformu Product Hunt’ta!

Sosyal medya kanallarının yönetimi, analizi ve izlenmesi gibi birçok çözüm sunan Sociality.io, 150’den fazla sosyal medya yönetim aracını karşılaştıran aracı ile ürün tanıtım platformu Product Hunt’ta görücüye çıktı. Destek olmak ve detaylı bilgi edinmek için tıklayın. 

Studio Gamebit’in Yeni Oyununun Tanıtım Filmi Steam’de

Studio Gamebit geliştirdiği VR oyunu “Naau: The Lost Eye” için ilk tanıtım filmini geçtiğimiz günlerde Steam üzerinden yayınladı. Girişim, sanal gerçeklikle ilgilenen herkesi Naaugame sayfasına bekliyor!

Reengen, Yatırım Fonu Finansmanını 3 Milyon Amerikan Dolarına Çıkardı

İTÜ Çekirdek’in desteklediği girişimlerden Reengen ikinci yatırım turu ile beraber toplam ar-ge fonu ve yatırım finansmanı tutarını 3 milyon Amerikan dolarına çıkardı. Girişim bu yatırım ile yeni başlattıkları İngiltere ve Almanya operasyonlarını hızlandırıp, halihazırda aktif olduğu İspanya, Suudi Arabistan ve BAE’de büyümek için kullanmayı hedefliyor.

Smart Advice, Bloomberg HT’de

Bireysel emeklilik planları için akıllı yatırım önerileri sunan AkıllıBES‘in yaratıcısı Smart Advice kurucusu Onur Yurtsever, konuk olarak katıldığı Bloomberg HT’de yayınlanan Finansal Teknolojiler programında robo danışmanlık ve fintech girişimlerinde yatırım alma süreçleri hakkında bilgi verdi.

 

İTÜ Çekirdek Girişimleri Motivasyon Buluşmaları’nda

İTÜ Çekirdek girişimleri haftanın yorgunluğunu her hafta gerçekleştirdiğimiz Motivasyon Buluşmaları’nda atıyor.

İTÜ Çekirdek Girişimleri Teknofest’te

İTÜ Çekirdek girişimlerimiz image4io, Arvia, Baskıteklif, Bilimix, Swingo, KodecoBlocklearn, Sensemore, Catalyst ile  Teknofest’te yer aldık.

Ravinspect CNN Türk Ekranlarında

CNN Türk ekranlarında yayınlanan “Teknoloji Her Yerde” programında bu hafta İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Ravinspect yer aldı. Girişim, dronelara yerleştirilen kameralardaki görüntü tanıma teknolojileriyle uçaklardaki hasarları dakikalar içerisinde tespit eden bir ürün geliştiriyor.

Bigg Girişimcileri için Sunum Eğitimi

TÜBİTAK BİGG programı kapsamında 1. aşamayı başarıyla tamamlayan ve 2. aşama değerlendirmesi için TÜBİTAK’a yönlendirilmeye hak kazanan girişimcilerimiz “Sunum Eğitimi” ile panel hazırlıklarına başladılar! Sunum eğitiminin ardından bire bir sunum mentorluğu ve sunum atölyesi ile hazırlıklarını sürdürecek olan girişimciler, Ekim-Kasım aylarında TÜBİTAK’ta panel sunumlarını gerçekleştirecekler. BİGG |İTÜ Çekirdek programı hakkında detaylı bilgi ve başvuru formu için bigg.itucekirdek.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İTÜ Çekirdek girişimi CORE CNN Türk Ekranlarında

İTÜ Çekirdek girişimlerinden Core Havacılık, CNN Türk ekranlarında yayınlanan “Teknoloji Her Yerde” programına konuk oldu. Core Havacılık, pilotların simülasyon eğitimleri için yazılım ve donanım geliştiriyor.

İTÜ Çekirdek Girişimleri Frankfurt’ta

İTÜ ARI Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren İTÜ Çekirdek girişimlerinden Car4Future, Drivee, Enwair, Vsight, NextHorizons, REPG, Kodeco ve Enlil Frankfurt Otomobil Fuarı’yla eş zamanlı düzenlenen New Mobility World’de ülkemizi temsil etmeye hazırlanıyorlar. OİB’in desteklediği girişimler fuarda geleceğin teknolojilerini tanıtacak.

 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close