Kendi işinizi kurdunuz ve kendi yağınızda kavruluyorsunuz. İş küçük iş yükü de küçük gibi görünebilir fakat öyle değil.

Öncelikle küçük işletmelerde her görev için bir insan olması pek mümkün olmuyor. Ama o işleri birilerinin yapması gerek. İşte size küçük işletmelerin hayatını kolaylaştıran teknolojik çalışanları 🙂

Tüm yoğunluğunuzu organize eder!

Randevular, toplantılar ve teslimatlar… Hepsinin zamanlaması işletmenizin geleceği için çok önemli, işte takvim uygulamaları da bunun için var. Sizin, zamanınızı verimli kullanmanız ve organize olmanız için…

Fantastical 2:

iPhone, iPad ve Apple Watch’unuzda kullanabileceğiniz uygulama iOS’ta bulabileceğiniz en iyi takvim uygulaması diyebiliriz. 3D Touch ve Force Touch özelliklerini kullanan uygulamayı sesli komutlarla kullanabilirsiniz, bu da her şeyi kolaylaştırıyor. Aynı zamanda uygulama bildirimleri için lokasyon belirleyebilirsiniz, böylece lokasyona geldiğinizde hatırlamanız gereken detayları size hatırlatabilir. Uygulamanın en iyi yönlerinden bir başkası da kullanım kolaylığı…

CloudCal:

Android tabanlı uygulama “Sihirli Çemberler” adı verilen parçalı kılavuzlu ızgara sistemi sayesinde günlük programınızı tek bir şablonda görebilir, üst üste gelen ya da aynı zamana organize edilen etkinlikleri tek bakışta görüp düzenleyebilirsiniz. Google, Exchange, Outlook, Google Tasks, Uber, Maps, and Waze gibi işletmenizde kullandığınız diğer uygulamalarla da uyumludur.

Ödeme Stresine son!

Qapital:

Ödemeler herkesi strese sokan faaliyetlerdir. Qapital, iş yoğunluğunuzda ödemelerinizi sizin yerinize düşünen ve hesabınıza gelen paranızın belirlediğiniz kısmını tasarruf hesabınıza aktararak vergi borcunuzu ödeyen bir tasarruf uygulamasıdır.

Mobil ödeme hayat kurtarır!

Square 

Müşteri ziyaretlerinde satış da yapan bir işletmeniz varsa Square hayatınızı kurtaracak. Square en iyi mobil ödeme ve faturalandırma uygulamasıdır. Uygulamanın ücretleri düşüktür ve çevrimdışı da çalışabilir. Square kayıt olduğunuzda telefon kulaklık girişine takabileceğiniz ücretsiz kart okuyucu da veriyor. Daha da iyisi, veriler cihazınızda depolanmadığı için müşterileriniz güvenle ödemelerini yapabilir.

Reklamın iyisi ve kolay olanı…

Pixlr

Küçük bir işletme olmanız büyümeniz için gerekli olan reklam çalışmalarına büyük bütçeler ayırma zorunluluğunuz olduğu anlamına gelmiyor. Pixlr ile sosyal medya içeriklerinizden, kampanya posterlerinize birçok çalışmayı kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu uygulama; fotoğraf kolajları oluşturmanıza, fotoğrafları düzenlemenize; resimlere etiketler, metinler ve kenarlıklar eklemenize yardımcı olur. Uygulamayı benzerlerinden ayıran en büyük özelliği çok fazla tasarım seçeneği sunuyor olması ve kullanım kolaylığı sağlaması.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close