Girişimcilerimiz COVID-19 salgınının hem sağlık sektörünü hem de ekonomileri tüm dünyada ciddi anlamda etkilediği bu dönemde gelişimlerini sürdürmeye devam ediyor. Ayrıntılar yazımızda.

Nanomik, 1.8 milyon TL Yatırım Aldı

Patentli mikroenkapsülasyon teknolojisi ile bitkisel ve mikroorganizma kaynaklı molekülleri kimyasal koruyucular kadar etkili hale getiren Nanomik, TRAngels‘ın liderliğinde gerçekleştirilen yatırım turunda 1.8 milyon TL yatırım aldı.

Buse Berber Örçen ve Arda Örçen’in kurucusu olduğu Nanomik, tarım ve gıda ürünlerinin raf ömrünü arttıran doğal koruyucular geliştiriyor. Tarladan sofraya kadar farklı üretim ve uygulama aşamalarında üreticiye doğal çözümler sunuyor.

Meinox’tan Alanında Bir İlk!

Meinox, alanında bir ilki gerçekleştirmenin gururu yaşanıyor! Meinox’un ilaç geliştirme çalışmalarının en önemli adımı prestijli bir dergi olan Natura.com’da yayınlandı.

Byqee Şimdi Arıkovanı’nda!

Byqee En Hafif E-Bisiklet Dönüşümü, Arıkovanı’ nda oylamaya açıldı! Ön siparişler çok yakında başlıyor. Kısıtlı sayıdaki kampanya fiyat avantajlarını kaçırmayın.

 Cineshort, 24 Ülkeye Ulaştı!

Cineshort, uygulamasını yayına aldığı ilk 3 günde 24 ülkeden izleyiciye ulaştı.

Pollective, CNN Türk Ekranlarında!

Pollective “Korona ve Gelecek” araştırması ile CNN Türk ekranlarında Başak Şengül ile Günlük ve Semiha Şahin ile Ana Haber’de yer aldı!

Noticy, Fikre Gel’e Konuk Oldu!

Noticy kurucu ortağı ve yöneticisi Umut Türemen, Kadir Köymen’in yönettiği Daire 101 kanalında Fikre Gel programına konuk oldu.

Reengen “Dijital Enerji Forumu’20”de Konuk Oldu!

Enerjide Dijitalleşme Derneği tarafından düzenlenen “Dijital Enerji Forumu’20”de Reengen kurucu ortağı ve CEO’su Şahin Çağlayan ile “Talep Tarafı Katılımı ve Enerji Verimliliği” oturumuna katıldı!

Streaming by image4io Çıktı!

Streaming by image4io yayınlandı. Ayrıca, ProductHunt’ta image4io “Streaming by image4io” isimli ürünle dördüncü sırada yer aldı.

Fingrus, Google Play ve App Store’da Yayında!

Fingrus uygulaması artık Google Play ve App Store’da! Yeni mobil finans asistanınızla tanışın…

Hextech’in Girişimcilik Hikâyesi İşte Kadınlar’da!

Hextech kurucularından Tanay Akgün, girişimlerinin hikâyelerini Tülay Şubatlı’ya anlattı.

Artiwise’a KOSGEB Desteği!

Artiwise, KOSGEB Teknoyatırım desteği almaya hak kazandı. Artiwise Türkiye’de en değerli kurumlara vermiş oldukları yapay zekâ ve doğal dil işleme çözümlerini Teknoyatırım projesi ile dünyaya sunmaya hazırlanıyor!

Sınavia, Play Store’da!

Sınavia, şimdi Play Store’da yayında. Çok yakında App Store’dan da erişebileceksiniz. ALES’e hazırlanıyorsan başarıya giden yolda Sınavia ile hazırlan, sen de kazan!

Teleporter, VR Alpha Çıktı!

Teleporter VR World of Gamers Alpha sürümünü yayına aldı ve Steam’de 3. Sıraya yerleşti!

Adgager, Nestlé’nin Global Tedarikçisi!

Adgager Türkiye’de uzun süredir hizmet verdiği Nestlé’nin artık global tedarikçisi olduğunu açıkladı.

İTÜ Çekirdek 2020 2.Dönemi Girişimleri Eğitimlerini Tamamladı!

2020 yılı 2. Eğitim Dönemi girişimcileri geçtiğimiz hafta eğitimlerini tamamlayarak online Eğitim Sonu Jürisi’ne katıldılar. Sen de İTÜ Çekirdek’te yer almak istiyorsan hemen başvur!

Girişimcilik 101: Girişimcilik Adımları ve Fırsatları Etkinliğimiz Sizlerle!

İTÜ Çekirdek InsurTech Programı kapsamında İTÜ ARI Teknokent Pazarlama & İş Geliştirme Direktörü Arzu Eryılmaz, İTÜ Çekirdek Danışman Mentoru Mehmet Erçek ve İTÜ Çekirdek InsurTech Program Danışmanı & Mentoru Okan Utkueri’nin sunumlarıyla “Girişimcilik 101: Girişimcilik Adımları ve Fırsatları” seminerimizi tamamladık.

MoneyShower Dünya’ya Açılıyor

MoneyShower, 99.99% oranında yüzey dezenfeksiyonu sağlayan Thing Shower ürününü Almanya, Amerika, Arnavutluk ve İtalya’ya ihraç etti.

 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close