Pandemi sürecinin ardından geçilen normalleşme döneminde İTÜ Çekirdek girişimcilerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İTÜ Çekirdek etkinliklerimiz ise çevrim içi dijital mecralarımızda girişimci ekosistemini bir araya getirmeyi sürdürüyor.

Pubinno, Forbes’da!

Pubinno‘nun başarı öyküsü son zamanlarda dünyanın en ünlü iş dergisi olan Forbes’da ele alındı. Haberin devamı ve ayrıntıları burada.

Cineshort’tan Güzel Haber

Cineshort, ilk ayında 48 ülkeden 700 yönetmenle anlaştı.

Arıkovanı’nda Fonlamaya Açılan Byqee, 34 Bin TL’lik Hedefini Tamamladı

Geçtiğimiz günlerde Arıkovanı’nda fonlamaya açıldığını paylaştığımız, bisikletlerinizi elektrikli bir araca dönüştüren kit Byqee, 34 bin TL’lik hedefini ulaşmakla kalmayıp, aşmayı da başardı. Projenin kampanya süresinin tamamlanmasına henüz 18 gün var. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

VSight, Gazelle Hızlandırma Programında

VSight, EIT Manufacturing’ in Gazelle Hızlandırıcı Programı için seçilen 27 KOBİ ve girişim arasında olduklarını duyurdu.

Avokadio’nun İlk Devre Üretimi Başarılı

Avokadio, COVID-19 önlemleri kapsamında çalışmalarını yeniden başlattıklarını duyurdu. Girişim, ilk devre üretimini başarıyla tamamladı.

Unibble, #Hayallerineİnan’da

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hamdi Ulukaya Girişimi (@ulukayagirisimi)’in paylaştığı bir gönderi ()

İTÜ Çekirdek 2015 Girişimi Unibble, kurucusu Didem Bakır #Hayallerineİnan programına konuk oldu.

Fon Radar, Google Play ve App Store’da

Faturalı çeklerinizin nakit radarı Fon Radar şimdi Google Play ve App Store’da. Ücretsiz indirin, ücretsiz üye olun ve bir ay sınırsız kullanma hakkı elde edin.

Tytovision, Innovation EIT Urban Mobility Hub Central’a Kabul Aldı

Tytovision, Innovation EIT Urban Mobility Hub Central için Hızlandırma Programı Batch#1’e kabul edildiğini açıkladı. Girişim, şehir içi hareketliliği artırabilmek amacıyla geliştirdiği teknolojileri ile Avrupa’da programa kabul alan 5 şirketten biri oldu.

İTÜ Çekirdek’ten Haberler

İTÜ Çekirdek 2020 3. Dönem Girişimleri Eğitimlere Devam Ediyor!

2020 yılı 3.Eğitim Dönemi girişimcileri eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sen de İTÜ Çekirdek’te yer almak istiyorsan hemen başvur!

Şirket Kurma Anahtarı ve Mali Hayata İlk Adım seminerini gerçekleştirdik!

İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi olarak, girişimciler için “Şirket Kurma Anahtarı ve Mali Hayata İlk Adım” etkinliğini gerçekleştirdik. İTÜ Arı Teknokent Mali İşler Müdürü Galip Cansu Güler’in sunumuyla gerçekleşen etkinlikte şirket kurma ve mali konular üzerine gerçekleşen sunum sonrası girişimcilerin sorularını cevaplandırdık.

Kadir Köymen İTÜ Çekirdek Youtube Kanalında Sizlerle Buluşuyor!

Edelkrone ve Workhow Kurucusu Kadir Köymen ile tek kişi olarak başladığı ve yatırım almadan ilerlettiği girişimcilik hayatındaki deneyimlerinden yola çıkarak “Startuplarda Sermaye Yönetimi ve Çalışma Kültürü”nü konuşacağız.

Kadir Köymen’in tecrübelerini paylaşacağı seminerimiz 26 Haziran Cuma saat 16.00’da İTÜ Çekirdek YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Etkinliğe katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close