İTÜ Çekirdek’te başvuru süreçleri ve seminer serileri tüm hızıyla sürerken, girişimlerimizden gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Ayrıntılar yazımızda!

İTÜ Çekirdek Girişimleri Viva Technology’de

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Myth.AI, Vivoo ve Advoard Robotics Avrupa’nın önemli startup fuarlarından biri olan Viva Technology’e katıldı.

https://www.linkedin.com/posts/girisimcilik-dunyasi_giriagnim-entrepreneurship-startup-activity-6955061738140504065-K8Tw?utm_source=linkedin_share&utm_medium=android_app

Myth.AI, yapay zekanın geldiği en son nokta olan Çekişmeli Üretici Ağlar ve Görüntü İşleme Kullanarak Desen ve Doku Tasarım Teknolojisi geliştiriyor.

Vivoo, kişiselleştirilmiş beslenme ve yaşam tarzı tavsiyeleri sağlayan kişisel bir sağlıklı yaşam asistanıdır.

Advoard Robotics, otonom filo robotlar ile otomotiv, e-ticaret ve lojistik sektörlerinde dinamik koşullara uygun işbirlikçi çözümler üretir.

Malty, Malt Posası İleri Dönüşümünü Gerçekleştirdi

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Malty, Türkiye’nin ilk büyük ölçekli malt posası ileri dönüşümünü gerçekleştirdi. Malty’nin “Malt Lif”li yeni ürünleri çok yakında sizlerle buluşacak.

Malty, ham maddesinde maltlanmış tahıllar ve geri kazandırdığı malt posası ile ürünlerini zenginleştiren fonksiyonel ve sürdürülebilir gıda markasıdır.

BlindLook’tan Haberler

  • BlindLook’ ve Amazon İş Birliği

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden BlindLook, Amazon ile iş birliğine giderek Amazon.com.tr ve Amazon Shopping App üzerinden engelleri kaldırıyor.

BlindLook, restoranları ve menülerini görme engelliler için erişilebilir kılarak herkes için eşit, erişilebilir ve engelsiz bir dünya inşa ediyor.

  • Blindlook ve Alternatif Bank İş Birliği

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden BlindLook, Alternatif Bank ile iş birliğine gitti. Bu iş birliği ile Blindlook ile Alternatif Bank, online ve mobil bankacılıktaki engelleri kaldırıyor.

ALZ-AI 2. Kez Teknofest Finalisti

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden ALZ-AI, Teknofest “Sağlıkta Yapay Zeka” kategorisinde ön değerlendirmeleri geçerek finalist oldu.

ALZ-AI, Alzheimer’ın erken teşhisinde kullanılan, görüntü işleme ve doğal dil işleme tabanlı bir karar destek sistemidir.

Metaversy’den Haberler

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Metaversy, “Türkiye’nin ilk, açık metaverse platformu” Noasis’i kullanıcılara açtı.

Daha fazla bilgi için: https://noasis.link

Ayrıca Metaversy, dünya çapında, gelecek için metaverse standartlarını belirlemek için kurulan “Metaverse Standards Forum”a “Principal Member” olarak dahil oldu.

Metaversy, metaverse platformları tarafından en çok kullanılan avatar geliştiricisi “Ready Player Me” ile iş birliği sağladı. Bu sayede kullanıcılarına Ready Player Me aracılığı ile kişiselleştirilmiş avatarlar sağlıyor.

Metaversy yeni dijitalin ürünlerini geliştiriyor ve bu geçiş sürecini herkes için kolaylaştırıyor. Tüm metaverse platformları arasında senkronize aktarım sağlayan bir araç olan Metaversy, modern her cihazda kolayca çalışan bir miniverse ve birçok çözüm geliştiriyor.

Sensiball VR, TÜBİTAK’tan Destek Almaya Hak Kazandı

İTÜ Çekirdek Big Bang finalistlerimizden Sensiball VR, TÜBİTAK 1501 Proje Desteği’ne hak kazandı.

Sensiball VR, sporcuların teknik ve bilişsel yetkinliklerini analiz eden; onlara antrenman programları sunan ve VR’da yaptıkları vuruşları hissetmelerini sağlayan giyilebilir haptik teknolojisi içeren bir sanal futbol antrenman platformudur.

ALGBIO, MassChallenge US’e Seçildi

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden ALGBIO, MassChallenge US Programı’na seçilen 250 girişimden biri oldu. Ayrıca ALGBIO, Houston and Dallas Residency Programı’na da katılmaya hak kazandı.

ALGBIO, küresel ısınmayı azaltmak için atık suları ve baca gazlarını arıtarak mikroalglerden biyoyakıt ve kimyasal üretimi yapmaktadır.

Arventek Technology, TÜBİTAK’tan Destek Almaya Hak Kazandı

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Arventek Technology, TÜBİTAK 1507 Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Arventek Technology, inşaat sektöründe inovasyonu ve dijital dönüşümü ileriye taşımak misyonu ile geliştirdiği bulut tabanlı yazılımıyla, drone’lardan gelen görüntüler ile gerçek zamanlı dijital ikizler oluşturarak, inşaat projelerinin ilerlemesini lokasyon bağımsız olarak istenilen sıklıkta tek bir platform üzerinden minimum zaman ve maliyetle takip etme ve yönetme imkanı sunar.

Packard Air Conditioning Technology Marka Olarak Tescillendi

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Packard Air Conditioning Technology’i bir marka olarak Türk Patent ve Marka Kurumundan tescillendi.

Packard Air Conditioning Technology, sürdürülebilirlik, mobilite ve tasarruf odağında geliştirdiği taşınabilir elektrikli klima ve buzdolabı ile kullanıcılarımıza ekonomik ve konforlarını yükselten ürün sunuyor.

DeepSport Size Meydan Okuyor

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden DeepSport, 1-21 Ağustos tarihleri arasında daha fit olmanız için size meydan okuyor. Summertime Fitness Meydan Okuması’na katılarak 21 gün boyunca 21 seviyeden egzersiz setini yaparak, doğruluk ve tekrar sayısı ile hesaplanan puanları topla. Lider tablosunda yerini alan kişilere DeepSport’tan hediyeler var:

  1. Apple Watch SE
  2. Trendyol ₺2000 hediye çeki
  3. Trendyol ₺1000 hediye çeki

Ayrıca ilk 50’ye 1 aylık DeepSport PRO planı tanımlanacak!

DeepSport, telefon kamerası karşısında yapılan egzersizlere, yapay zeka ile anlık geri bildirimler veren bir mobil fitness uygulamasıdır.

Smesh Dijital Kart Satışa Çıktı

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Smesh, NFC sistemli ve QR kod’lu Smesh dijital kartı satışa çıkarttı. Smesh’in ilk aya özel indirimli olarak sunduğu Smesh Kartviziti aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz.
https://lnkd.in/d-4Ky9PM

Smesh kullanımı için bu kartı satın almak zorunlu değildir. Dilerseniz uygulamayı indirip bugün ücretsiz kullanmaya başlayabilirsiniz.
https://lnkd.in/dbqjyUdq

Smesh tüm iletişim bilgilerinizi ve satış kanallarınızı herhangi bir ekstra fiziksel ürün kullanmadan hızlı kalıcı ve güvenli şekilde paylaşmanızı ve almanızı sağlayan bir mobil uygulamadır.

Invesya, Tüm Uygulama Marketlerinde

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Invesya’nın, kullanıcıların cümlelerini saniyeler içerisinde sanat eserlerine dönüştürebilecekleri mobil uygulaması şimdi tüm uygulama marketlerde.

Invesya, kullanıcıların yapay zeka yardımıyla kelimelerden artworkler üretebildiği ve in-app satış yapabildiği, her alım satımda artan kar oranları ile kazanç sağlayabildiği bir mobil uygulamadır.

App store: https://lnkd.in/dSPnXwPS

Play store: https://lnkd.in/djduhrEv

“İTÜ Çekirdek girişimlerinden “”Motorist”” 1 Yaşında

1 Yıldır Sürücülerin Tercihi MOTORİST

Otomobil ve motosiklet sahipleri için bugüne kadar tasarlanmış en kapsamlı ve en etkin sürücü uygulaması Motorist, sürücülerin ilk tercihi olma yolundaki 1. yaşını kutladı. Motorist; sürücülere özel yeni nesil bir mobil uygulamadır. Motorist; sürücülerin araçları veya motosikletleri ile ilgili ihtiyaçlarını tek bir platformda toplar, yasal sorumlulukları sürücüye hatırlatır, güvenli sürüşe teşvik eder ve iyi sürücüleri ödüllendirir.

İTÜ Çekirdek’ten Haberler

İTÜ Çekirdek’te Çözüm Atölyeleri Devam Ediyor

Grawindy-WindAgroTech ekibi ile “Erken aşama DeepTech girişimleri için finansal sıkıntılar nasıl çözülebilir?” konusunda bir Çözüm Atölyesi gerçekleştirdik.

Enerjim Sensin Hızlandırma Programı

Enerji sektörünün sürekli gelişen ve değişen yapısındaki sorunlara inovatif çözümler üreten, gelişmelere hızlıca adapte olan girişimleri sektöre kazandırmak üzere çalışmalar gerçekleştiren Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) ile uzun yıllardır sürdürdüğümüz iş birliğinin kapsamını genişlettik. Enerjim Sensin Programı’nda EPDK & ELDER ve İTÜ ARI Teknokent olarak güçlerimizi birleştirerek sektöre değer yaratmak için enerji alanında inovatif teknolojiler geliştiren girişimleri bu programa bekliyoruz. Hemen Başvur!

InsurTech Programı ile Sigorta Sektöründe Dijital Dönüşüm Zamanı!

İTÜ Çekirdek #Insurtech Programı ile yeni nesil sigortacılığın öncüsü olma stratejisiyle, küresel girişimcilik ve yenilikçi teknoloji ekosisteminde giderek daha çok önem kazanan sigorta teknolojileri alanının gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu amaçla, her biri alanında önde gelen sigorta firmaları olan AgeSA, Agito, AKSigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta ve Neova Sigorta ile iş birliğimizi sürdürüyoruz. Hemen başvur!

İTÜ Çekirdek #Otomotiv Programı Geleceğin Otomotiv Teknolojilerini Arıyor!

Otomotiv endüstrisi ve mobilite alanında çözümler üretecek girişimciler OİB’in gücüyle İTÜ Çekirdek’in #Otomotiv Programı’nda destekleniyor. Hızla gelişen teknolojilere ayak uyduran, inovatif fikirleri hayata geçiren ve otomotiv sektörüne katkı sağlayacak girişiminle seni İTÜ Çekirdek #Otomotiv Programına bekliyoruz. Hemen başvur!

 

 

 

 

 

 

Yazar Hakkında

Paylaşım
Close