İTÜ Çekirdek’te başvuru süreçleri ve seminer serileri tüm hızıyla sürerken, girişimlerimizden gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Ayrıntılar yazımızda!

Evimdeki Psikolog’a 5,42 Milyon TL Yatırım

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Evimdeki Psikolog, hiVC liderliğinde düzenlenen ve Angel Effect, EGİAD Melekleri Yatırım Ağı, Lima Ventures ve Startup Borsa’dan çok sayıda yatırımcının da yer aldığı yatırım turunu, 50 milyon TL değerleme üzerinden 5,42 milyon TL yatırım alarak tamamladı.

Evimdeki Psikolog, psikolojik destek almak isteyenlerle psikologları sesli, görüntülü ya da mesajlaşma yöntemi ile bir araya getiren bir online terapi platformu olarak hizmet veriyor.

 

Tamamliyo, Fongogo Üzerinden 660 Bin TL Topladı

İTÜ Çekirdek InsurTech girişimlerimizden Tamamliyo, Fongogo üzerinden 660 bin TL fon topladı. Kampanya sürecinde 9 saatte hedeflenen fon miktarı olan 550 bin TL’ye ulaşılırken, bu rakama ulaşılmasının ardından toplam 240’ın üzerinde yatırımcıdan yüzde 120’lik fon artışıyla toplanan fon tutarı 660 bin TL olarak gerçekleşti.

Tamamliyo, sağlık sigortaları odağında teklif, satış ve provizyon süreçlerine çözüm geliştiren InsurTech girişimidir.

Yılın Doğa Dostu Girişimi Ecording

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden ecording, Vogue Türkiye tarafından bu yıl ilki düzenlenen Vogue Green Carpet Awards’ta “Yılın Doğa Dostu Girişimi” seçildi.

Ecording, bireysel çevre bilincini arttırmaya yönelik teknolojik yöntemler geliştiren ve insanların günlük hayatları içerisinde uyguladıkları aktivitelere çevreye duyarlı çözümler sunan bir sosyal girişim olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Hergele, She Entrepreneur Leadership Programme’a Katılacak

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Hergele Mobility’nin Kurucu Ortağı Lal Polater, 700’ü aşkın başvurunun arasından ilk 30 kişi arasına seçilerek “She Entrepreneur Leadership Programme”a katılmaya hak kazandı. Program kapsamında 30 kişinin katılacağı 6 aylık eğitim verilecek.

Etaşın’dan 2021 Nakliyat Trendleri Araştırması

İTÜ Çekirdek girişimcilerimizden eTaşın, 2021 Nakliyat Trendleri araştırmasını yayımladı. Yaklaşık 20 bin taşınma talebinin incelendiği araştırmada, taleplerin yüzde 59’unun İstanbul’dan geldiği belirtilirken, sıralamayı yüzde 13 ile Ankara ve yüzde 12 ile İzmir takip etti.  Araştırmada ayrıca, pandemiyle birlikte uzaktan çalışma modelinin yaygınlaşması ve doğaya dönmeye yönelik talebin artmasıyla bölge değişikliklerinin de çoğaldığı kaydedildi.

etasin.com, evden eve anahtar teslim nakliyat hizmeti sunan online platformdur.

Detayları okumak için linke tıklayabilirsiniz.

Kidolog ve Aksigorta’dan İş Birliği

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Kidolog, Aksigorta ile iş birliğine gitti. Bu kapsamda marka; kullanıcılarına çocuk gelişim uzmanı, klinik psikolog, diyetisyen gibi 11 farklı kategoride hizmet sağlamak adına Kidolog’dan destek alacak.

Kidolog, ebeveyn adayları ve ebeveynlere gebelik öncesi, gebelik sırası ve sonrasında çocuk gelişimi ve ilgili alanlarda ihtiyaç duyabilecekleri uzman desteğini sağlıyor.

İTÜ Çekirdek’ten Haberler

Dünyayı Değiştirenler Kulübü, Sensiz Bir Eksik!

Burası İTÜ Çekirdek, Dünyayı Değiştirenler Kulübü!

Kendi yolunu çizenlerin, kendine inananların, gücünü inovasyon ve teknolojiden alanların kulübüne katılmak için hemen başvur, aramıza katıl!

 

İTÜ Çekirdek Kuluçka Buluşmalarında Konuk Mehmet Erkek

İTÜ Çekirdekli kuluçka girişimlerimiz için yürüttüğümüz kuluçka buluşmaları kapsamında girişimcilerimiz, Zingat CEO’su Mehmet Erkek tarafından verilen “Ürün-Pazar Uyumu” başlıklı eğitime katıldı.

2022’nin İlk Demo-Day’i Gerçekleşti

İTÜ Çekirdek olarak, girişimcilerimizi yatırım ağları ve melek yatırımcılar ile buluşturduğumuz demo day’lerin bu yılki ilk buluşmasını gerçekleştirdik. 19 girişimcimiz; 212 VC, 500 Istanbul, Akportföy, Alesta Teknoloji Yatırım, Arz Portföy, Boğaziçi Ventures, Collective Spark, Diffusion Capital Partners (DCP), Draper Startup House, Earlybird Venture Capital, Galata Business Angels, Geometri Melek Yatırım Ağı, Keiretsu Forum, KT Portfoy ve Lonca GSYF, Q-Agels Koç Üniversitesi Mezunları Melek Yatırım Ağı Derneği, Tamer Capital ve TRANGELS yatırım ağları ve bireysel yatırımcılarla bir araya geldi.

 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close