İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu hafta yine birçok önemli gelişme yaşandı!

İTÜ Çekirdek mezunları Alumni Day’de buluştu!

İTÜ Çekirdek mezunlarını buluşturan Alumni Day gerçekleştirildi. İTÜ Çekirdek’in 7. yaş günü şerefine pasta da kesilen etkinlikte, canlı dj performansı keyifli anlara sahne oldu.

 

 

Pubinno, GBA’dan 3. tur yatırımı aldı

Akıllı bira musluğu girişimi Pubinno, geçtiğimiz yıl yabancı girişimcilerin de katıldığı ikinci tur yatırımını 1,4 milyon TL ile kapatmıştı. Başarısını kesintisiz şekilde sürdürmeye devam eden girişim üçüncü yatırım turunda bu kez Galata Business Angels’dan yatırım aldı. 2 milyon TL’lik yatırım miktarıyla birlikte Pubinno, 7 ülkeye yayılan ürününü daha fazla ülkeye ve daha fazla müşteriye ulaştırmak için çalışacak. Girişim 2018 yılı için şimdiden 1600 sipariş aldığını açıkladı.

İTÜ Çekirdek girişimleri ABD’de ilk satışlarına imza attı! 

İTÜ Çekirdek girişimlerinden GmPly ve WalkOVR INNOGATE programı kapsamında ABD’ye gitti. İTÜ Çekirdek girişimi iki firma da ABD’de geçirdiği 1 aylık süreç içerisinde Amerika pazarındaki satışlarını gerçekleştirdi.

Smart Mimic, Silikon Vadisi yolcusu! 

İTÜ Çekirdek girişimlerinden Smart Mimic, 3S Landing Pad programı kapsamında 6 ay boyunca girişimini Silikon Vadisi’nde büyütecek olan 14 girişimden biri oldu.

Evde Mimar Türkiye’nin en büyük boya badana firmalarından biri olma yolunda

Evde Mimar Türkiye’nin 15 ilinde 25 bayi ile boya badana ve iç dekorasyon işini büyütmeye devam ediyor. 90.000 internet trafiğine ulaşan girişim, Mayıs 2018 itibari ile de tüm metrikler ile Türkiye’nin boya badana alanında akla ilk gelen firmalarından biri. Şimdi hedef 81 ilde faaliyet gösterek markalaşma süreçlerini hızlandırmak, daha çok evi hayallerdeki yer haline getirmek

Buy Buddy, MediaMarkt Startup Challenge’da birinci oldu! 

Mağazalarda müşterilerin kasaya gitmeden alışveriş yapmalarını sağlayan Buy Buddy Mediamarkt Türkiye tarafından düzenlenen Mediamarkt Startup Challenge yarışmasında 1. Oldu!

Scoutium, NTV Spor’da yer aldı

Futbolseverler, futbolcular ve kulüpler için bir pazar yeri oluşturan kitle kaynaklı futbol gözlemciliği platformu olan Scoutium oluşturduğu kampanyayı NTV Spor web sitesinden duyurdu.

Scoutium bu kampanya kapsamında analiz hizmetini kısa bir süre için futbolculara ücretsiz sunacak.

http://www.ntvspor.net/diger-sporlar/turkiye-nin-scout-platformu-ndan-futbolculara-ucretsiz-analiz-kampanyasi-5af047f35758112e849c367a7

2. eğitim dönemi girişimleri kutlaması yapıldı

İTÜ Çekirdek’te 2. eğitim dönemi tamamlandı. Bu uzun ve kapsamlı süreci tamamlayan girişimler, İTÜ Çekirdek’te düzenlenen kutlama günüyle yorgunluklarını attı.

 

 

 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close