İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu hafta yine birçok önemli gelişme yaşandı!

 CEOtudent, BIC Angels’tan 3,2 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

İTÜ Çekirdek’in önceki dönem girişimlerinden biri olan CEOtudent, ilk yatırım turunu 3.2 milyon TL değerlemeye ulaşarak kapattı.

18 kişilik ekibiyle başarı, fayda ve ilham odaklı içerikler üreten CEOtudent, BIC Angels önderliğinde 3,2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

CEOtudent, geçtiğimiz yıl da BIC Angels’tan 1 milyon TL değerlemeyle tohum yatırım almıştı.

Scoutium ilk faturasını kesti!

Futbolseverler, futbolcular ve kulüpler için bir pazaryeri oluşturan kitle kaynaklı futbol gözlemciliği platformu Scoutium, ilk faturasını kesti.

İzmir Poyracık Bilir Altay Spor tarafından açılan bir görev üzerine Scoutium İzmir scoutlarından Deniz Karan, amatör ligde mücadele eden bir futbolcuyu canlı izleyerek analizini çıkardı.

Bu ilk canlı görev ile birlikte Scoutium, karanlıkta kalmış yetenekleri keşfetmeye başladı!

Nanomik, MTSO’nun desteği ile narenciye üreticileri ile görüştü

Gıda ve tarım ürünlerini bozulmadan ilk günkü tazeliğinde tutan doğal koruyucular geliştiren Nanomik, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası‘nın desteğini alarak narenciye üreticileri ile görüştü.

Görüşmeler sonucunda pilot çalışmalar başladı. Çalışmalar tüm ayrıntısıyla MTSO Dergisi’nin bu ayki  kapağında yer alıyor.

Urbansurf , Andoid cihazlar için yayında!

Yerel halkı ve gezginleri bir araya getirerek şehri birlikte daha iyi keşfetmelerini sağlayan bir mobil uygulama olan Urbansurf, artık Android cihazlarda.

Urbansurf uygulamasını Google Play Store‘dan kolayca indirip, hem şehri keşfedip hem de sosyalleşmeye başlayabilirsiniz.

Evde Mimar‘dan bir yenilik daha!

Bayilik veren boya badana merkezli dekorasyon platformu olan Evde Mimar bir yeniliğe daha imza attı.

Artık Evde Mimar ile evinizi boyatmadan önce hangi rengin odalarda nasıl durduğunu görebilmek mümkün.

Bu yenilik içerisinde size en uygun odayı seçerek renklerin nasıl göründüğünü gözlemleyebileceksiniz.

Detaylı bilgi için Evde Mimar’ın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Girişimciler atölye eğitiminde buluştu

İTÜ Çekirdek’e yeni katılan girişimciler, sağlanan atölye imkanlarını görmek ve kurallar hakkında bilgi almak için buluştu. Girişimcilere ortak atölye kullanımı hakkında bilgi veren bir eğitim gerçekleştirildi.

Sipariş ve otomasyon sistemi Restroid, 2,5 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

Entrem Kurucu Başkanı ve TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Kurumsal ve Uluslararası İlişkiler Çalışma Grubu Başkanı ve iş insanı Erdem Dereli, restoran ve kafelerde kullanılan sipariş ve otomasyon sistemlerini yenilikçi özelliklerle farklı bir boyuta taşıyan Restroid projesine 2.5 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım yaptı.

Girişimin 7 Büyük Semineri’nin ikincisi gerçekleştirildi

Bir girişim serüveninde, takımın kurulmasından yatırım süreçlerine kadar girişimcinin ihtiyacı olan tüm konuların işleneceği Girişimin 7 Büyük Semineri’nin ikincisi Ürün-Pazar Uyumu semineri gerçekleştirildi.

Monitise CEO’su Fırat İşbecer ürün ve pazar uyumu konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerini girişimcilerle paylaştığı seminer oldukça geniş bir katılımcı kitlesine ulaştı.

Etkinliğe katılamayanlar için internet üzerinden canlı yayımlanan seminerin tekrar kaydını buradan izleyebilirsiniz.

İTÜ Çekirdek’in diğer etkinliklerinden haberdar olmak için takipte kalın.

İTÜ Çekirdek kuluçka girişimcileri ocak ayı deneyimlerini paylaştı

İTÜ Çekirdek’te yeni dönemle birlikte düzenli Kuluçka Buluşmaları başlıyor. Artık her ay düzenli olarak gerçekleştirilecek Kuluçka Buluşmaları’nda girişimciler İTÜ Çekirdek’te geçirdikleri ilk ayı anlattı ve deneyimlerini paylaştı. Ardından bu ayın konuğu olan Monitise CEO’su Fırat İşbecer ile keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Her ay farklı isimlerle gerçekleşecek olan bu buluşmaların ilki girişimciler tarafından oldukça sevildi.

İTÜ Çekirdek sinerji demek!

İTÜ Çekirdek yeni dönem jürileri devam ediyor

Big Bang 2018’e giden yolda ilk adım olan İTÜ Çekirdek Jürileri devam ediyor.

Sizler de bu programa dahil olmak istiyorsanız İTÜ Çekirdek web sitesinden başvurunuzu iletebilirsiniz.

 

 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close