İTÜ Çekirdek’te Şubat ayına oldukça hareketli başladık. Açık ofisimizde düzenlediğimiz Girişimin 7 Büyük Semineri serimiz yoğun ilgiyle devam ederken, girişimcilerimiz 2020 hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Hadi gelin, haftanın tüm detaylarını inceleyelim!

Crescive Games, Gaming İstanbul 2020 Fuarında

Oyun, e-spor ve dijital eğlence fuarı Gaming İstanbul 2020’de Adjust sponsorluğuyla mobil oyun alanında girişimcilerimizden Crescive Games ekibi de yer aldı. Bu yıl 100 bin oyuncu ve oyun severin ağırlandığı fuar alanında yer alan ekip, oyunlarını sergileyerek kullanıcılarıyla buluştu. Game Factory ekibinin de destekleriyle 4 günlük fuar oldukça aktif geçti.

Big Bang 2019 Girişimcilerimiz Forbes Türkiye Dergisi’nde

Big Bang Startup Challenge 2019 etkinliğimizde Top 20’de sunum yapan girişimcilerimiz, girişimleri ve gelecek planları hakkında, İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Deniz Tunçalp ise Big Bang süreci hakkındaki demeçleriyle Forbes Türkiye Şubat sayısında yer aldı.

Okul.com.tr, 2019 Yılı Verilerini Paylaştı

Okul.com.tr, dopdolu geçirdikleri 2019 yılında gerçekleştirdikleri çalışmaları paylaştı.

iyilestir.com, Büyümeye Devam Ediyor!

Anlık Şikayet Çözüm Platformu; İyileştir, 2020 Ocak ayında %40 büyüyerek 2020 hedeflerini gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerliyor!

Mevcut müşterilerinin büyük çoğunluğu Ankara’da olan girişim, maddi imkânlarını iyileştirdikten sonra 2020 Temmuz ayında Almanya ve Avustralya’da da görünür olabilmeyi planlıyor.

İyileştir.com Hakkında:

İyileştir; hizmet sektöründeki restoran, kafe ve güzellik merkezleri gibi markaların müşterilerinin görüşlerini anında marka yetkililerine mini SMS raporlarıyla otomatik olarak ileten bir platformdur. Müşteri şikayetlerinin sosyal medyada yayılmasını önleyen platform, anında çözüm üretebilme fırsatı yaratıyor. Tüm müşteri yorumlarına sadece marka yetkilileri ulaşabiliyor ve başka kimse ile paylaşamıyor. Şikayeti olan müşterileri kaybetmemek için, çeşitli stratejilerle onların tekrar markayı ziyaret etmesi sağlanıyor.

Assistify Hakkı Alkan’ın Konuğu Oldu!

Personal trainer’ların üyeleriyle olan süreçlerini dijitalleştiren bir uygulama olan Assistify kurucuları, Shiftdelete Kurucusu Hakkı Alkan ile keyifli bir podcast yayınladılar.

Yayınları dinlemek için: Spotify, Apple, Google

İTÜ Çekirdek ile Geliştir, Dünyayı Değiştir!

UBI Global verilerine göre ilk 5’te yer alan İTÜ Çekirdek’e her yıl 10.000 girişim başvuruyor. 530 şirket, 263 mentor, 135 milyon TL yatırım… Hepsi ve daha fazlası İTÜ Çekirdek’te!

İTÜ Çekirdek’e katıl gelecek senden ilham alsın!

Hemen Başvur!

Vivoo, Kurulduğu Günden Bugüne 30 binin Üzerinde Gönderim Gerçekleştirdi

Kişiselleştirilmiş sağlık asistanı Vivoo, 10 bin kullanıcı sayısını aşmayı başardı. Bugüne kadar kullanıcılarına 30 binin üzerinde ürün gönderimi yapan Vivoo, ülke genelinde 150’nin üzerinde partnere ulaşmış durumda.

Girişimin 7 Büyük Seminer Serisi Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Girişimin 7 Büyük Seminer serisi Figopara’nın kurucusu Koray Bahar’ın Ürün-Pazar Uyumu başlıklı semineri ile gerçekleşti.

Girişimin 7 Büyük Seminer serisindeki gelecek seminer programı:

#4 B2B için Satış – Tuğrul Tekbulut/ Yönetim Kurulu Başkanı, Logo Yazılım- 18 Şubat
https://itucekirdek.com/etkinlikler/b2b-icin-satis/

#5 Büyüme ve Ölçeklenebilirlik- Burak Ertaş/ sahibinden.com- 25 Şubat
https://itucekirdek.com/etkinlikler/buyume-ve-olceklenebilirlik/

#6 Yatırım Süreçleri ve Değerleme – Cem Sertoğlu/ Kurucu Ortak, Earlybird Venture Capital- 3 Mart
https://itucekirdek.com/etkinlikler/yatirim-surecleri-ve-degerleme-3/

#7 Şirket Kurulumu ve Ortaklık Yapıları – Okan Arıcan/ Avukat, BTS&Partners- 17 Mart
https://itucekirdek.com/etkinlikler/sirket-kurulusu-ve-yatirim-surecine-hazirlik/

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close