İTÜ Çekirdek’te başvuru süreçleri ve seminer serileri tüm hızıyla sürerken, girişimlerimizden gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Ayrıntılar yazımızda!

Glocalzone, 4 Milyon Euro Değerleme ile 420 Bin Euro Yatırım Aldı! 

Kullanıcıların seyahat eden insanlar aracılığıyla yurt dışından alışveriş yapmasını sağlayan İTÜ Çekirdek girişimimiz Glocalzone, 4 milyon euro değerleme ile 420 bin euro yatırım aldı!  Yatırım turuna Koray Gültekin Bahar, Ahmed F. Karslı, Erman Turan, İlker Diker, Uğur Seker, Bülent Tekmen, Kerem Seçkin, Angel Effect ve Angel Effect üye ağında yer alan bireysel yatırımcılar Gülin Olcer ve Muhammet Kaya katıldı.

Glocalzone bölgenizde bulunmayan ürünleri, bulunduğu bölgeye seyahat eden gezginler aracılığı ile zaman ve kargo maliyetini ortadan kaldırarak ulaşmanızı sağlarken; gezginler için ise seyahat ederken kolaylıkla para kazanmayı sağlayan bir platformdur.

Earnado, 250 Bin Dolar Yatırım Aldı!

İTÜ Çekirdek Big Bang 2019 finalistlerinden Earnado 250 bin dolar yatırım aldı.

TT Ventures, Keiretsu Forum Türkiye, StartersHub ve melek yatırımcılardan 250 bin dolar yatırım alan Earnado, KOBİ’lerin dijital pazarlama alanındaki maliyetlerini çeşitli algoritmalar ve verilerle azaltıyor. Yerli girişim, önümüzdeki dönemde Avrupa’ya açılmayı planlıyor.

 

Porima Filament Artık Avrupa’da!

Kuzey Amerika ve Asya’dan sonra Porima Filament artık Avrupa’da.

İlk Avrupa ihracatını İsviçre’ye yapan Porima, üç boyutlu (3B) yazıcıların sarf malzemeleri olan filamentleri(kartuş) üstün performanslı ve fonksiyonel olarak üretmeyi hedeflemektedir.

Smart Advice PASHA Life İş birliği!

İTÜ Çekirdek 2018 Big Bang finalistlerimizden Smart Advice, PASHA Life ile iş birliği kurarak Global Robo Danışmanı More Wealth’i Azerbaycan’da hizmete sundu.

Yapay zekaya sahip global robo danışmanı More Wealth ile fon ve varlık yöneticilerine yatırım kararı alma süreçlerinde destek sağlanacak.

Daha fazla bilgi için https://morewealth.ai adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

BulutKlinik İzmir Bütüncül Gis Sempozyumu’nda!

Tüm sağlık kuruluşları için online klinik yönetim yazılımı ve hasta-hekim iletişim çözümü sunan 2019 Big Bang finalistlerimizden BulutKlinik, İzmir Bütüncül Gis Sempozyumu’na katılarak Online Klinik Yönetim yazılımını tanıttı.

İTÜ Çekirdek’ten Haberler

İTÜ Çekirdek Motivasyon Buluşması!

İTÜ Çekirdek girişimleri haftanın yorgunluğunu Motivasyon Buluşmaları’nda atıyor. Bu hafta motivasyon kaynağımız Winfluencer ekibi! Winfluencer ekibi şirketleşme heyecanını bizimle paylaştı. Tebrikler Winfluencer!

İTÜ Çekirdek’te Geliştir, Dünyayı Değiştir! Son Başvuru 7 Mart

Eğitim, mentorluk, yatırım görüşmeleri, iş birliği fırsatları… Hepsi seni bekliyor!  İTÜ Çekirdek’in ikinci eğitim dönemi başvuruları için son gün 7 Mart, hemen başvur!

BİGG | İTÜ Çekirdek Başvurularını Bekliyor

İTÜ Çekirdek olarak uygulayıcı kuruluşlarından birisi olduğumuz TÜBİTAK BİGG Programı’nın başvuruları devam ediyor.

Bugüne kadar 199 girişimcinin toplamda 35 milyon TL hibe desteği almasını sağlayan İTÜ Çekirdek ile sürece bir adım önde başlamak için 15 Mart’a kadar hemen başvur.

 

İTÜ Çekirdek’te Kuluçka Seminerleri Şubat Ayında Devam Etti

İTÜ Çekirdek olarak, Big Bang 2021 sahnesinde yer alan ve İTÜ Çekirdek Ön Kuluçka sürecinde başarı gösteren 35 girişimimizin yer aldığı Kuluçka Programı kapsamında şubatayı etkinlikleri tamamlandı. Buna göre, Av. Murad Güdücü’nün sunumuyla Çalışan Hisse Senedi Opsiyon Planlaması semineri; Lidio Kurucu Ortağı Emre Güzer’in sunumuyla ise Startuplarda Takım Yönetimi semineri gerçekleştirildi.

 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close