Big Bang 2019 git gide yaklaşırken, İTÜ Çekirdek girişimcileri final sahnesinde yer almak için jüri karşısına çıkmaya devam ediyor. EuroAsian Startup Awards ikinci aşamasında bölge kategorisinde de birinci olmak için desteğinizi bekliyoruz. İTÜ Çekirdek girişimcileri ve etkinliklerimizden detaylar yazımızda.

İTÜ Çekirdek, Desteklerinizle Başarılarına Bir Yenini Daha Ekledi!

EuroAsian Startup Awards Turkey’de Best Accelerator/Incubator Program kategorisinde aldığımız ödülün ardından, ikinci aşama olan bölge oylamasında Best Accelerator/Incubator Program kategorisinde bir kez daha desteğinizi bekliyoruz!

Oy vermek için tıklayın! 🙂

İTÜ Çekirdek Girişimleri Digitalzone’da

Cineshort, Moblobi.com, Shopilingo, indirimDe ve Missafir girişimleri Zeo’nun düzenlediği Digitalzone’19 etkinliğine katıldı.

BenzinLitre, Huawei Gallery’de!

Türkiye’nin en çok kullanılan yakıt uygulaması BenzinLitre artık Huawei Gallery’de! Uygulama, Huawei Türkiye’nin katkıları ve BenzinLitre ekibine yeni katılan mühendislerin ortak çalışmasıyla geliştirildi.

Traindy Online’dan Yıl Sonuna Kadar Ücretsiz Üyelik Kampanyası

Kurumsal eğitim sektöründe eğitim arayan ve eğitim veren kurumları bir araya getirerek, verimliliği, görünürlüğü ve ulaşılabilirliği artıran eğitim bölümlerinin dijital asistanı olan Traindy Online‘da eğitim veren üyeliği yıl sonuna kadar ücretsiz.

Meinox Tecnologies, Yılın İlaç Endüstrisi Ödülleri’nde Finalde

TÜBİTAK desteğiyle Avrupa KOBİ mükemmeliyet ödüllü, buluşu 38 ülkede patentli, İsveç Stokholm’den Hematoloji&Onkoloji ödülüne sahip Doç. Dr. Fatih Kocabaş tarafından kurulan  ve yeni nesil ilaç molekülleri yapan Meinox Tecnologies, Yılın İlaç Endüstrisi Ödülleri’nde finale kalmayı başardı.

Meinox Technologies’e finalde destek olmak isteyen hekimlerimiz, buradan oy verebilirler.

Drivee, Arıkovanı’nda Önemli Miktarda Destek Topladı

Aracınızdaki yaşam butonu Drivee SafeCall, Arıkovanı’nda 235.949 TL toplayarak %181 başarıyla fonlandı! Drivee SafeCall şimdi üretim sürecine hazırlanıyor.

Big Bang 2019’da Çeyrek Final Heyecanı Başladı!

28 Kasım’da UNIQ İstanbul’da sahneye çıkacak girişimlerde eleme süreci devam ediyor. Beş gün sürecek çeyrek final aşamasında sürece devam edecek girişimler seçilecek.

Big Bang 2019’da yer alacak ekipleri 28 Kasım’da Uniq İstanbul’da yerinde izlemek için buradan kayıt olabilirsiniz.

PetSurfer’ın Yeni Reklam Filmi Yayında

Yüzlerce sevgi dolu evcil hayvan bakıcısının bulunduğu PetSurfer üzerinden sizler de talebinizi oluşturabilir, bakıcılardan gelen teklifleri anında toplayabilirsiniz.

Güney Kore’den gelen Ticaret Heyeti İTÜ ARI Teknokent’i Ziyaret Etti

Kore Ticaret Ajansı ile birlikte organize edilen etkinlikte, Güney Kore’den gelen Ticaret Heyeti, İTÜ ARI Teknokent ve faaliyetleri hakkında bilgi alıp, İTÜ ARI Teknokent’li firmalarla görüştü. İTÜ Çekirdek’i de ziyaret eden heyet İTÜ Çekirdek ve girişimciler hakkında da ayrıca bilgilendirildi.

FakeFind, Hürriyet Gazetesinde!

Dijital mecralarda yer alan fotoğrafların ve sahte sosyal medya hesaplarını analiz eden İTÜ Çekirdek girişimi FakeFind, Hürriyet gazetesinde Teknoloji Editörü olan Ahmet Can’ın köşesine konuk oldu.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close