Google, eğitim platformu Udacity üzerinden teknoloji girişimcileri için çevrim içi yeni bir eğitim programı başlattığını duyurdu.

Girişimcilere bir teknoloji girişimini nasıl hayata geçirebileceklerini öğretmeyi amaçlayan ‘Tech Entrepreneur Nanodegree’ isimli 4 aylık programın odağında mobil uygulama geliştiriciliği bulunuyor.

Tech Entrepreneur Nanodegree programı, bir girişimin nasıl kurulacağından, nasıl para kazanacağına ve ne şekilde yönetilmesi gerektiğine kadar çeşitli konularda tecrübesiz girişimcileri eğitiyor. İlk haftasından ücretsiz olarak yararlanılabilen programa devam etmek isteyen girişimcilerin ise aylık 200 dolar ödemesi gerekiyor. Program sonunda halihazırda geliştirdiğiniz bir uygulama varsa isterseniz Google uzmanları bunu sizin için değerlendiriyor.

Küçük bir MBA olarak değerlendirilen programı bitiren girişimcilere herhangi bir sertifika verilmese de, teorik bilgiden dahasının öğretileceği vaat ediliyor.

Google Program Yöneticisi Shanea King Roberson, programın küresel pazar önceliklerine göre kurgulandığını ve buradan çıkan ürünlerin pazarda kendini kanıtlayacaklarını söylüyor.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close