Girişimci olmaya karar verdiğiniz an, hayat hikâyenizi büyük harflerle yazmaya karar verdiğiniz anın ta kendisidir. Hayalini kurduğu hedeflere ulaşmak için attığı ilk adımla birlikte bir girişimcinin doğum sancıları da başlamış demektir. Bu yolculukta girişimcinin projesini hayata geçirmek için yaptığı planlar daima olumlu senaryolar içerisinde ilerler. Ancak her yeni varoluş sürecinde olduğu gibi bir girişimcinin de kendi ayakları üstünde durmak ve başarıya ulaşmak için çok fazla tekrar yapması gerekir. Bu tekrarları yaparken de her düştüğünde yeniden kalkacak güce, heyecana ve isteğe sahip olması ise girişimciliğin yazısız kurallarındandır. İşte tam bu aşamada girişimcinin omuzunda hissedeceği bir destek eline, bir cansuyuna ihtiyacı vardır.

Anadolu Efes, BIG BANG 2019’da da Yanımızda!

İTÜ ARI Teknokent bünyesinde erken kuluçka merkezi olarak faaliyet gösterdiğimiz İTÜ Çekirdek’te, girişimcilerimize ilk adımlarını atmaya başlamalarından, koştukları ana dek paydaşlarımızla birlikte destek olmaya devam ediyoruz!

Her yıl düzenlediğimiz Big Bang Startup Challenge etkinliğine 2018 yılından beri destek veren Anadolu Efes, 2019 yılında da girişimcilerimizin yanında olacak. Anadolu Efes, 2018 yılında destekçi olarak ilk kez katıldığı Big Bang Startup Challenge’ta Levitate, Akıllı Magnet ve Intenseye ekiplerine, her bir projeye 50.000TL olmak üzere, toplamda 150.000 TL lik destekte bulunmuştu. Anadolu Efes, projelerin gelişim süreçlerinde verdiği mentorluklarla da girişimcilerimizin yanında olmaya devam ediyor.

BIG BANG Startup Challenge 28 Kasım’da

2018 yılında düzenlediğimiz Big Bang Startup Challenge’ta 34 girişimimiz destekçi ve yatırımcılarımızdan 21 milyon TL’nin üzerinde destek alarak, girişimcilik serüvenlerinde bir basamak daha atlamayı başarmışlardı. Bu yıl heyecanla beklediğimiz Big Bang Startup Challenge 2019, 28 Kasım’da UNIQ ISTANBUL’da gerçekleşecek. İTÜ Çekirdek girişimcilerinin geleceğin teknolojilerini sunacağı heyecan dolu etkinliğimize katılmak için siz de hemen kayıt olun.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close