UBI Global tarafından üniversitelere bağlı kuluçka merkezleri arasında ilk 5’te gösterilen İTÜ Çekirdek’in her yıl desteklediği girişimlerin en iyilerini belirlediği Big Bang Start-up Challenge bu yıl 10. yılını kutluyor! 2 Aralık’ta gerçekleşecek Big Bang için geri sayım başladı.

İlk günden beri girişimcilik ekosisteminde değer yaratmak, geleceğin teknolojilerini öne çıkarmak amacıyla gerçekleştirilen Big Bang’de 10 yılda neler kazanıldı, neler yaşandı sizler için yazımızda derledik. 😊

10 yılda;

  • Big Bang’le geçen 72 saat
  • Big Bang’te yer alan teknolojinin her alanından 947 girişim
  • 162 sunum
  • 15 farklı ülkeden, 512 fuaye girişimi
  • Ödüllendirilen toplam 222 farklı girişim
  • Açıklanan 500 adet ödül
  • Yatırım alan 77 girişim
  • 122 milyon TL+ yatırım
  • 28 milyon TL ödül
  • 60+ Kurumsal Paydaş
  • 60+ Yatırımcı ve Yatırım Ağı
  • 15.000 Fiziksel Seyirci
  • 36.000 Online Seyirci
  • 20 milyon sosyal medyadan erişilen kişi
  • 500 basın yansıması
  • 2017 yılı Twitter’da #BigBang Trend Topic’liği
  • Sayısız gurur, heyecan, mutluluk, anı…❤

10 yıldır olduğu gibi girişimcilik ekosistemine değer yaratmak, nadide teknolojileri kazandırmak için İTÜ Çekirdek burada. Kendi yolunu çizenlerin, kendine inanan öncülerin sahnesi Big Bang Start-up Challenge; 10. yılda da heyecanın hiç düşmediği, dağılan ödül tutarı ile yine kendi rekorunu kıran, sürprizlerin ardının kesilmediği bir etkinlik ile 2 Aralık’ta sizlerle. Geleceğin öncü teknolojilerine yakından şahit olacağınız, ülkemizden çıkan teknolojiler ile gururlanacağınız etkinliği kaçırmayın!

Hemen Kayıt Ol 

Yazar Hakkında

Paylaşım
Close