İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu hafta yine birçok gelişme yaşandı!

 

 

Nanomik, ”Save Food”a kabul edildi!

 

 

Nanomik, Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) tarafından gıda israfını engellemek ve güvenilir gıda üretimine teşvik etmek amacıyla kurulan “Save Food” organizasyonuna kabul edilen ilk Türk girişim firması oldu. Nanomik bundan böyle Save Food organizasyonlarında yer alabilecek ve gıda israfını engellemek üzerine yapılan çalışmalara dahil olacak.

 

 

Livebro yayında!

 

 

Türkiye’nin yeni canlı yayın uygulaması Livebro, Google Play’de yerini aldı!

 

 

OtobüsBankası Tenor Murat Karahan ve Limak Filarmoni Orkestrası’nın ulaşım hizmetlerini sağladı

 

 

Dünya operalarında oynadığı başroller ile ülkemizin gururu olan ünlü Tenor Murat Karahan ve Limak Filarmoni Orkestrasının İstanbul’daki bütün ulaşım ve transfer hizmetleri İTÜ Çekirdek Girişimi Otobüs Bankası tarafından sağlandı.

 

 

Şirket Kurulumu semineri gerçekleştirildi

 

 

İTÜ Çekirdek Girişimcilik Semineri Serisi”nin dördüncüsü olan “Şirket Kurulumu” konusunda BTS & Partners Ortağı Avukat Mehmet Okan Arıcan bizlerle oldu. Start-up’ların şirketleşirken bilmeleri gereken yasal ve sözleşmesel detaylar ile seed aşamasından itibaren yatırım alırken imzalamaları gereken sözleşme hükümleri hakkında detaylı açıklamalar yapıldı.

 

 

Çözüm Atolyesi’nin konuğu Hygge.fisk oldu

 

 

Doğa dostu, sağlıklı, sürdürülebilir ve düşük bütçeli gıda çözümleri üreterek, hayvansal lüks gıda tüketim ürünlerine alternatif olabilecek bitkisel fonksiyonel ürünler yaratmayı hedefleyen Hygge.fisk bu hafta çözüm atölyesinde diğer girişimlerle fikir alışverişinde bulundu.

 

Geleneksel Çiğ köfte partisinde buluştuk

 

 

İTÜ Çekirdek girişimcilerinin motivasyonunu arttırmak için düzenlenen ve geleneksel hale gelen Çiğköfte partileri bu hafta da devam etti.

 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close