Girişimcilerimiz ilk günkü heyecanlarıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor.

WalkOVR, Kickstarter’da Desteğinizi Bekliyor!

Kullanıcıların, oyun içerisinde hareket etmesini sağlayan giyilebilir teknoloji üreten WalkOVR, kaynak sağlama platformu Kickstarter’da iki günde hedeflediği yatırım tutarını yakaladı.

Sanal gerçeklik teknolojisinin hızla geliştiği günümüzde, kullanıcının
sanal gerçeklikle fiziksel olarak henüz beklediği oranda etkileşim içinde bulunamamasından hareket eden girişim, bu etkileşimi bir adım öteye taşımayı hedefliyor.

Geleceğin VR donanım sağlayıcısına sizin de katkınız olsun isterseniz, tek yapmanız gereken Kickstarter’ı ziyaret etmek.

Pubinno, İspanyol Dergisi Food Retail’da Yer Aldı!

Bira üretim sürecini ilk saniyesinden, kullanıcıya ulaştığı ana kadar takip eden Pubinno Smart Tap II uygulamasını geliştiren Pubinno, 10 ülkede, 1000 musluğa ve 1 milyon litre hacme ulaştı.

Başarısı İspanyol dergisi Food Retail son sayısına da konu olan Pubinno hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Mentornity, 2018 İTÜ Çekirdek Girişimlerinden, Subscreasy ile Çalışmaya Başladı.

Mentornity, tekrarlı tahsilat altyapısı olarak, 2018 İTÜ Çekirdek girişimlerinden, Subscreasy ile çalışmaya başladı.

İşbirliği kapsamında, Mentornity, Subscreasy’nin abonelik altyapısını kullanarak; tahsilatlar, müşteri bildirimleri, sanal pos entegrasyonu dahil, bütün abonelik süreçlerini herhangi bir yatırım maliyetine girmeden gerçekleştirebilecek.

Mentornity, Subscreasy’nin esnek altyapısından faydalanarak, API entegrasyonuna gerek kalmadan, bulut tabanlı hizmetten faydalanıyor. An itibariyle, Subscreasy abonelik altyapısını kullanarak, Coca-Cola’nın girişimcilik programı Youth Inc. ödemelerini, tahsil etmeye başladı bile!

Laska Enerji, FOX TV’de

İTÜ Çekirdek girişimlerinden Laska Enerji, FOX TV ekranlarında yayınlanan Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi programına konuk oldu.

İTÜ Çekirdek Girişimcileri AR-GE ve İnovasyon Fuarı’nda

İTÜ Çekirdek girişimcilerinden İltema, Filamex, Melina Aero Teknoloji, İTÜ ARI Teknokent firmalarından; Smarttech Denizcilik, Miops ve Memsis 3-4 Mayıs Türkiye Inovasyon Haftasında gerçekleşen AR-Ge ve İnovasyon fuarında yer aldı!

Çözüm Atölyesi

2019, 2. dönem girişimlerimizden Widgate’in kurucusu Salih Çaktı ile sosyal medya kanallarının etkin kullanılması, marka veya işletmelerin hedef kitlelerine yönelik etkili içerik oluşturmasına yönelik Çözüm Atölyesi düzenledik. İTÜ Çekirdek girişimlerimizin bir araya geldiği etkinlikte, fikir alışverişi ve soru-cevap şeklinde etkileşimli geçen bir atölye gerçekleşti.

Compocket, Gmply ve Toyi, Haber Global’de

İTÜ Çekirdek eğitim girişimcilerimizden Compocket, Gmply ve Toyi, Haber Global ekranlarında yayınlanan Bi Tık Dünya programının konuğu oldu.

İTÜ Çekirdek 2019 2. Dönem Girişimleri Eğitim Sonu Jürisi’ni Tamamladı

2019 2. Dönem girişimleri, eğitim sonu jürisinin karşısında ter döktü. Jüri, etkinlikte 52 girişimi dinledi.

Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması Gerçekleşti

Değerli paydaşımız OİB’in düzenlediği Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması gerçekleşti. Geleceğin otomobillerini tasarlayacak ilk 10 girişimciyi İTÜ Çekirdek’e bekliyoruz.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close