İTÜ Çekirdek’te her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen “Girişimciliğin 7 Büyük Semineri” 2019 yılında da devam ediyor. Bu yılın konuşmacı listesi ve seminer tarihleri belli oldu. 

7 büyük seminer serisinde katılımcılar birçok farklı dalda girişimcilik ekosisteminin en önde gelen isimlerinden tecrübe ve tavsiyeleri dinleme fırsatı bulurken merak ettikleri soruları da yöneltebiliyor. Bu yılın seminerlerinde ürün – pazar uyumu, pazarlama ve satış, teknik ve operasyonel ölçeklenebilirlik, şirket kurulumu ve ortaklık yapıları, yatırım süreçleri, global pazara açılmak ve etkili takım yönetimi başlıklarında çok değerli konuşmacılar sahne alacak.

Programın detayları şöyle;

#1 Ürün-Pazar Uyumu – Fırat İşbecer/ Commencis, CEO – 29 Ocak – Kayıt linki

#2 Pazarlama ve Satış – Gaye Ör/ PayU, Pazarlama Müdürü – 7 Şubat – Kayıt linki

#3 Teknik ve Operasyonel Ölçeklenebilirlik – Barbaros Özbuğutu/ Iyzico, CEO – 12 Şubat – Kayıt linki

#4 Şirket Kurulumu ve Ortaklık Yapıları- Okan Arıcan/ BTS&Partners, Avukat – 19 Şubat – Kayıt linki

#5 Yatırım Süreçleri- Melih Ödemiş/ yemeksepeti.com, Kurucu Ortak – 26 Şubat – Kayıt linki

#6 Etkili Takım Yönetimi- Başak Taşpınar Değim/ armut.com, CEO – 12 Mart – Kayıt linki

#7 Global Pazara Açılmak- Hande Çilingir/ Insider, CEO – 19 Mart – Kayıt linki


29 Ocak Salı günü 18:20’de ilk seminerimiz “Ürün – Pazar Uyumu”nda Commencis CEO’su Fırat İşbecer bizlerle olacak. Görüşmek üzere! 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Close