İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu hafta yine birbirinden önemli gelişmeler yaşandı.

Rush şimdi App Store’da!

Tüm oyunseverleri aynı çatı altında buluşturan sosyal medya uygulaması Rush şimdi App Store’daki yerini aldı.

Rush uygulamasıyla kendi takımınızı kurabilir, takımınızla konuşabilir ve aynı zamanda kendi profilinizi oluşturabilirsiniz. Oluşturacağınız lobilerle, dünyanın dört bir yanından insanlar ile oyun oynayabilirsiniz.

Rush’ı App Store’dan indirmek için tıklayın.

Pariyer.com FOX TV’de!

İşsizliğin gündem olduğu bir dönemde, part time çalışmayla iş arayanlara orta vadede çözüm sağlayan Pariyer.com FOX TV’de ilgiyle izlendi. İlginç iş ilanları ve Türk halkının yaratıcı iş fikirlerini de kısaca anlatan Meryem Bozkurt Sıtkı izleyenleri hem gülümsetti hem de düşündürdü.

watchX ile Ford Otosan’dan önemli işbirliği

Ford Otosan ile önemli bir işbirliğine imza atan akıllı saat geliştirme platformu watchX, saha testlerine başladı. Ford Otosan watchX’i kullanarak endüstri 4.0 çalışmalarını hızlandırıyor. watchX’i üretim hattında çalışan mühendis ve teknikerlerin bileğinde kullanmak isteyen Ford Otosan bu sayede üretim hattında oluşan hataları doğrudan bilekten görüp müdahale etmek istiyor.

Proje Mert YENİDEMİRCİ ve Emre Can KILIÇ ile 2 adet watchX kullanılarak hayata geçirildi. argeX firmasından adetli alım için onay veren Ford Otosan daha fazla sayıda watchX ile saha testlerine devam edecek.

Stuvent üniversite turunda

Üniversite öğrencilerine özel etkinlik odaklı sosyal ağ Stuvent, üniversite etkinliklerinde yer almaya devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi’nin e-Founder Dijital Girişimcilik Zirvesi’nde iletişim destekçisi olarak yer alan girişim, TEDx’in üniversite konferansları kapmasında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen TEDxYildizTechnicalUniversity etkinliğinde de boy gösterdi.

İTÜ Çekirdek girişimleri IDC Perakende Zirvesi’nde

İTÜ Çekirdek girişimlerinden Hippist, Swenna, Akıllı Magnet ve Stokbankasi, IDC Perakende Zirvesi’nde, perakende ve e-ticaret alanındaki büyük oyuncuların ve teknoloji şirketlerinin karşısına çıktılar.

Girişimin 7 Büyük Semineri devam ediyor

#5 Girişimler için B2C Satış

Gepostet von İTÜ Çekirdek am Mittwoch, 31. Oktober 2018

Girişimin 7 Büyük Semineri, Hepsiburada.com Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan’ın “Girişimler için B2C Satış” semineri ile devam etti. Serimiz, haftaya Gram Games CEO’su Mehmet Ecevit ile “Büyüme Stratejileri” konusuyla devam edecek. Kayıt olmak için tıklayın.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close