Açık bankacılık kanallarını kullanarak tüm bankaların hizmetlerini tek bir platform üzerinden kullanıcılarına sunan kişiselleştirilmiş bankacılık pazaryeri TeklifimGelsin, melek yatırımcı Mustafa Gökhan Erkuş’tan 7 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. Aldıkları yatırımla ilgili konuşan İTÜ Çekirdek girişimimiz TeklifimGelsin’in Kurucu Ortağı ve CEO’su İhsan Cem Zararsız, “Erken aşamada aldığımız bu yatırım sadece ürüne değil ayrıca TeklifimGelsin ekibine olan güveni de açıkça gösteriyor” dedi.

Açık bankacılık kanallarını kullanarak tüm bankaların hizmetlerini tek bir platform üzerinden kullanıcılarına sunan TeklifimGelsin, kullanıcıların talepleri doğrultusunda bankaların kişiye özel tüketici kredi ürünleri, mevduat ve kredi kartı tekliflerine kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlıyor. Böylelikle kullanıcılar bankaların tekliflerini karşılaştırarak saniyeler içinde şubeye gitmeden başvurularını tamamlayabiliyor. Ocak 2021’de kurulan ve İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek bünyesinde yer alan kişiselleştirilmiş bankacılık pazaryeri TeklifimGelsin, Melek Yatırımcı, Gülermak İnşaat İcra Kurulu Üyesi Mustafa Gökhan Erkuş’tan 7 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. Yatırımla ilgili konuşan TeklifimGelsin Kurucu Ortağı ve CEO’su İhsan Cem Zararsız, ‘‘TeklifimGelsin kuruluş aşamasında katıldığı İTÜ Çekirdek sayesinde aldığı mentorluk ve desteklerle güçlü temeller ile yola başladı. Farklı alanlardaki profesyonellerle beraber gerçekleştirdiğimiz fikir alışverişleri ve planlamalar gelecek hedeflerimize ulaşmamız için önemli rol oynadı. Erken aşamada aldığımız bu yatırım sadece ürüne değil ayrıca TeklifimGelsin ekibine olan güveni de açıkça gösteriyor. Hissettiğimiz bu güven duygusu bizi daha çok motive ediyor. Aldığımız yatırımın tamamını ekibimizin büyümesi ve son kullanıcıya sunulacak hizmetlerin artırılması adına kullanacağız. Yatırım tutarı ve Mustafa Gökhan Erkuş’un tecrübelerinin bize güç katacağına inanıyoruz’’ dedi.

Yatırım süreci hakkında açıklamalarda bulunan Melek Yatırımcı Mustafa Gökhan Erkuş, “TeklifimGelsin’den haberdar olma sürecim firma kurucularıyla gerçekleştirdiğimiz temaslar sonucun da oldu. Gerek açık bankacılık gibi gelecek vadeden bir alan üzerinde çalışmaları gerekse kadronun bu alanda ehil uzmanlardan oluşmasından dolayı firmanın sektörde önemli bir misyon üstleneceğine inandım. Bu güçlü potansiyele sahip olan TeklifimGelsin’in yakın zamanda kuvvetli bir sıçrama yapacağına canı gönülden inanıyorum’’ diye konuştu.

Finansal okuryazarlığı artıracak

TeklifimGelsin önümüzdeki aylarda kullanıcıların finansal okuryazarlığın artması ve güncel kredi risk raporlarını takip edebilmeleri için “TeklifimGelsin Kredi Risk Raporu” hizmetini sunmayı planlıyor. Kredi arayan kullanıcıların dışında birikimlerini değerlendirmek isteyenler içinde TeklifimGelsin platformu içerisinde yer alacak “Yatırım” seçeneğiyle bankaların mevduat ürününe ek olarak çeşitli yatırım araçlarının karşılaştırması ve en avantajlısının kullanıcılarla buluşması sağlanacak.

27.07.2021

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close