Mayıs ayını hazirana bağlayan haftada İTÜ Çekirdek’te birçok gelişme yaşandı. İyi fikirlerin yetişme merkezinde 29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında olan bitenleri derledik.

» Scoutium SportUp etkinliğindeydi

Kitle kaynaklı futbolcu gözlemciliği platformu Scoutium, ilk kez organize edilen SportUp etkinliğindeydi. Ürün hakkında olumlu geri dönüşler alan girişimci ekip, etkinlik sonunda katılımcılara girişimlerini sunum yaparak tanıttı ve katılımcı girişimciler arasında dereceye girdi.

» GmPly Allianz Demo Day’e seçildi

3000 başvuru arasından belirlenen 8 firma arasına kalan GmPly, 2 Haziran Cuma günü Allianz Demo Day‘e gidiyor. Girişimci ekip, cuma günü Allianz CEO’su ve icra kuruluna interaktif video eğitim çözümünü anlatacak.

» Bibip.com faaliyete geçti

İkinci el otomobil alım satımını tamamen internet üzerinden gerçekleştiren uçtan uca pazaryeri bibip.com hayata geçirdi.

bibip.com’un, ikinci el otomobil sektöründe alıcı ve satıcı arasındaki güven sorununu ortadan kaldırmak ve yaşanan zahmet ve gecikmelerin önüne geçmek istiyor. Klasik pazar yeri sitelerinden farklı olarak, aracını satmak isteyenler portal üzerinden birkaç basit adımda araçlarının gerçek piyasa satış bedellerini öğrenebiliyor ve ekspertiz randevusu alabiliyorlar.

Araç almak isteyenler ise sadece genç ve temiz araçların yer aldığı platformdan beğendikleri aracı hemen sipariş edebiliyorlar. Bibip.com, profesyonel ekibi ve iş ortakları ile ikinci el araç alım satımında; ekspertiz, fiyatlama, ilan oluşturma, satış, araç teslimi, satış sonrası mekanik garanti ve yol yardımı hizmetlerini gerçekleştiriyor.

Araç alıcıları için iş ortaklıkları sayesinde bibip.com anında taşıt kredisi veya senetle taksitli araba satışı da gerçekleştirebiliyor.

» Gozzip kapalı beta sürecine başladı

Kullanıcılarının 17 saniyelik videolar paylaşmasına olanak tanıyan mobil sosyal ağ Gozzip, kapalı beta sürecini başlattı.

Sosyal ağı denemek ve geliştirilmesine destek olmak isteyenler, ilgili Google Formu’nu doldurarak girişimden davet alabiliyor.

» CepteTamir’den BKM Express’e özel yüzde 98 indirim!

Ceptetamir.com‘da BKM Express ile ödenen servis ücretleri 50 TL yerine sadece 1 TL!

17 Mayıs-17 Haziran tarihleri arasında ceptetamir.com sitesinden yapılacak alışverişlerde geçerli olan kampanyadan faydalanmak için kullanıcıların kupon kodu alanına ‘ceptebkm’ yazmaları yeterli.

Kampanya dahilinde BKM Express ile ödenen tamir işlemlerinde kırılmaz telefon camı hediye edilecektir.

» WalkOVR Viyana’da!

İTÜ Çekirdek’in sanal gerçeklik girişimlerinden WalkOVR, 1-2 Haziran tarihlerinde Viyana’da gerçekleştirilen Pioneers etkinliğine katıldı.

Teknoloji üreten girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren etkinlik, dünyanın dört bir yanında geliştirilen yeni teknolojilerin gün yüzüne çıkmasını ve başarı hikayelerinin paylaşılmasını sağlıyor.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close