Girişimcilerimiz için hareketli bir ayı geride bıraktık. TÜBİTAK BİGG başvuru sonuçları açıklandı. İTÜ Çekirdek’te 2019 3. Dönem Eğitimleri başladı. Girişimcilerimiz demoday etkinliğinde yatırımcıların karşısına çıktı. Ayrıntılar aşağıda…

Virasoft, Avrupa’nın En İyi Medikal Teknoloji Girişimcileri Arasında Gösterildi

Dijital Patoloji Alanındaki Çalışmalarına İTÜ Çekirdek’te Başlayan ve Globalleşen İTÜ ARI Teknokent Firması Virasoft “The Best Medtech Startups in Europe” Listesinde!
Kurumsal firmaları ve girişimcileri bir araya getiren platform Valuer tarafından yayınlanan listede Türkiye’den Virasoft yer aldı.

Patoloji testlerinin dijital ortamda analiz edilmesini sağlayan yazılımlar geliştiren Virasoft’u daha yakından tanımak isterseniz, detaylar burada.

Dünyanın En Küçük Güvenlik Cihazı Mimic Go Indiegogo’da!

Indiegogo kampanyasına başlayan İTÜ Çekirdek girişimi Smart Mimic’in ürünü Mimic Go, dünyanın en küçük güvenlik sistemi olmayı hedefliyor. Kampanyanın açıldığı ilk iki günde hedeflenen yatırım tutarına ulaşan Mimicgo, 2016 yılında da Arıkovanı’nda yatırım toplamak için kampanya çıkmıştı.

Respo Gadget, FOX TV’de

İTÜ Çekirdek girişimimiz Respo Gadget, FOX TV’de yayınlanan Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi programında uyku apnesine çözüm olan ürünü Dormio’yu anlattı.

Mentornity, Güney Amerika’ya Açıldı

İTÜ Çekirdek girişimi Mentornity, Güney Amerika’dan Honduras Digital Challenge Entrepreneurship Program ile çalışmaya başladı.

Efes Pilsen Mentor Organizasyonu Gerçekleşti

İTÜ Çekirdek paydaşımız Efes Pilsen ile mentor organizasyonu gerçekleşti. 2 yıldır Big Bang’te girişimcilere can suyu veren Efes Pilsen, kendi uzmanlık alanlarında girişimcilere eğitim verecek. Böylece erken inovasyon ile tanışabilecekler.

İTÜ Çekirdek Girişimleri Eğitimde

İTÜ Çekirdek’te destek almaya hak kazanan girişimler şirketleşme ve muhasebe eğitimi aldı.

İTÜ Çekirdek girişimi Kobaküs, Money 20/20’de

Fintech ve banka sektöründeki girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getiren Money 20/20 etkinliğine katılacak olan Kobaküs, etkinlikte sunum yapacak 15 girişimden biri oldu.

TÜBİTAK BİGG Sonuçları Açıklandı!

Bugüne kadar TÜBİTAK BİGG’e İTÜ Çekirdek ile başvuran 138 girişimci toplam 22.5 milyon TL BİGG desteği sağladı.

Swenna Arıkovanı’nda Hedefine Ulaştı

Akıllı çanta üretimi yapan İTÜ Çekirdek girişimi Swenna, Arıkovanı’nda çıktığı kitlesel fonlamada 112.300 TL toplayarak 100 bin TL’lik hedefine ulaştı!

Laska Enerji Haber Global Ekranlarında

Atık lastikleri geri dönüştürerek enerji üretimi yapan Laska Enerji, Haber Global ekranlarında yayınlanan Bi Tık Dünya programının konuğu oldu.

İTÜ Çekirdek Başvuruları Devam Ediyor!

İTÜ Çekirdek, 2019 3. Dönem Eğitimlerine başladı, 4. Dönem için başvurularımız devam ediyor. İTÜ Çekirdek’e hemen başvur.

Girişimcilerimiz Demo Day’de Ter Döktü

İTÜ Çekirdek girişimcileri Demo Day’de yatırımcılar karşısına çıktı.

2018 Yılının En Başarılı 100 Girişimi Arasından 15’i İTÜ Çekirdek’ten

Start Up Dergisi tarafından her yıl belirlenen Türkiye’nin En Başarılı 100 Girişimi listesinde bu sene 15 İTÜ Çekirdek girişimi yer aldı. Listede yer alan girişimcilerimizin tam sıralı listesi 🙂

Adgager
Biolive
Bir Bilene Sor
Buy Buddy
Enwair
Eyedius
ForFarming
Pandora
Parkkolay
Rofoods
Scoutium
Smart Mimic
SnapBuy
Teleporter
Thread in Motion

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close