Microsoft ile “BizSpark Plus Partnerlik Anlaşması” yapan İTÜ Çekirdek, girişimciler için çok yönlü destek ağını daha da genişletiyor.

BizSpark Plus Partnerliği kapsamında İTÜ Çekirdek, BizSpark üyelerine sağlanan tüm fırsatların yanı sıra, yıllık 120 bin USD’lik Azure kullanım hakkını da girişimcilere sağlayabiliyor.

Bilindiği üzere BizSpark programı, 5 yaşından küçük ve şirketleşmiş start-up’ların, 3 yıl boyunca, Microsoft’un uygulama geliştirme platformu olan Visual Studio ve pek çok Microsoft teknolojisini ücretsiz kullanım hakkı sunan MSDN (Microsoft Software Developer Network) üyeliğini kullanmasını sağlıyor. Bizspark üyeleri MSDN kapsamında ayrıca aylık 150 USD’lık bir Microsoft Azure Bulut Platformu’nu kullanma hakkına sahip oluyor. BizSpark Plus üyeleri ise bu hakların yanı sıra yıllık toplam 120.000 USD (aylık 10.000 USD) ücretsiz Azure Bulut Platformu kullanım hakkı kazanıyor.

Bizspark Plus, halihazırda Bizspark üyesi olan, ancak sadece seçilmiş girişim hızlandırıcıları bünyesinde yer alan start-up’ların kullanabileceği bir girişimci programı. Bu programdan faydalanmaya hak kazanacak start-up’lar İTÜ Çekirdek tarafından seçiliyor ve Microsoft tarafından iş geliştirme desteği ile girişimlerine ivme kazandırabiliyor.

BizSpark ve BizSpark Plus programlarından faydalanmak için lütfen firma/proje bilgilerinizi, varsa şirket kurulum tarihinizi içeren kısa bir bilgi mailini[email protected] adresine iletiniz.

Paylaşım
Close