Ülkemiz geliştiricileri son dönemde ortaya çıkardıkları başarılı oyunlarla adlarından sıkça söz ettiriyorlar.

Bu ayın başında yerli stüdyo Gram Games’in geliştirdiği Merged! isimli oyun bir haftada 1 milyon kez indirilerek başarılı olmuştu. Bugün ise bir diğer yerli stüdyo Duello Games’ten başarı haberi geldi.

Duello Games’in geçtiğimiz hafta indirilmeye sunduğu oyunu iSlash Heroes, App Store ABD ve Türkiye’de Editörün Seçimi listesine girmeye layık görüldü ve yalnızca üç gün gibi kısa bir sürede 1 milyon cihaza indirildi.

50’den fazla ülkede, “puzzle” kategorisinde en çok indirilen oyun olmayı başaran iSlash Heroes, dünya genelinde 30 milyon kez indirilen iSlash’ın devam oyunu niteliğinde.

İlk oyunun bağımlılık yapan yapısını koruyan yeni oyunda ayrıca birçok yeni özellik, bölüm ve düşman oyunculara sunuluyor. İki oyun modu ve 200 farklı bölümün yer aldığı iSlash Heroes, oyunculardan her bölümde karşılarına çıkan parçaları en doğru noktadan kesmelerini istiyor.

iSlash Heroes iOS ve Android için geliştirildi.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close