Girişimlerin ve internet firmalarının pazarlamanın yeni bir boyutu olarak benimsediği ‘growth hacking’, günümüzün en popüler konu başlıklarından birisi olarak öne çıkıyor.

Growth hacking hakkında sayısız kitap, blog ve rehber kaynak var fakat bunların çok büyük bir bölümü yabancı dillerde kaleme alınmış durumda. Growth hacking ve dijital pazarlama konularında yazılar yazan Muhammed Tüfekyapan, growth hacking’e Başlangıç isimli yerli e-kitabı hazırlayarak, ülkemizden isteyen herkesin bu yeni akıma dair güçlü bir temele sahip olmasını mümkün kılıyor.

88 sayfadan oluşan ücretsiz e-kitap growth hacking’e dair temel düzeyde bilgiler veriyor. Kitapta ayrıca girişimler için uygulanmaya hazır stratejilere de yer verilmiş.

Tüfekyapan, kitabında growth hacking akımının en önde gelen isimlerinden Paul Graham, Andrew Chen, Eric Ries ve Sean Ellis’in teorilerine değinmeyi de ihmal etmemiş.

Growth Hacking’e Başlangıç, büyüme sürecine girmek isteyen girişimlere rehber olması amacıyla hazırlanmış. Tüfekyapan sitesinde, ”Girişimcilik yolculuğu içerisinde olan, olmayı düşünen ve bu dünyayı merak eden herkes bu kitabı okuyabilir.” diyor. Kitap içerisinde “Bir girişimin ilk gününden itibaren ‘büyüme’ konusuna nasıl yaklaşması gerekir?” sorusuna temel seviyede teorik ve dünyadan başarılı örneklerin incelenmesiyle hazırlanmış cevaplar sizleri bekliyor.

E-kitabı buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close