Elon Musk’a göre Mars’ta Bir Şehir Kurmak 20 Yılımızı Alacak

SpaceX CEO’su, Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde U.S. Air Force girişimleri etkinliğine katıldı. Elon Musk, etkinlikte yaptığı konuşmada Mars’a ulaşmak için gerekli olan altyapı, personel ve ekipmanın taşınması için tek bir seferin maliyetinin 2 milyon $ olduğunu ve toplamda yaklaşık 1000 uçuş yapılması gerektiğini belirtti.  Mars’ta bir şehir kurmanın yaklaşık 20 yılımızı alacağını da sözlerine ekleyen girişimci, sürenin bu denli uzun olmasının en önemli nedeninin Dünya ile Mars’ın açılarının yalnızca iki yılda bir kez ulaşıma imkân vermesi olduğunu iletti.

WhatsApp Küçük İşletmeler için Ürün Kataloğu Uygulamasını Devreye Alacağını Duyurdu

Yaklaşık iki yıl önce hayata geçirilen ve dünya genelinde 5 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan WhatsApp Business uygulamasına işletmelerin sunduğu ürün ve hizmetleri daha kolay sergileyebileceği katalog özelliği getirileceği açıklandı.

Samsung, Bazı Televizyon Modellerinde Netflix Desteğinin Sona Ereceğini Duyurdu

Samsung’un 2010 ve 2011 yıllarında ürettiği C ve D üretim bandındaki akıllı televizyonlarında 2 Aralık 2019 itibariyle Netflix desteğinin son bulacağı açıklandı. Yapılan açıklamaya göre bu modeller sadece Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da satıldı.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close