Slack sayesinde artık ekiplerin yalnızca iş konuşabileceği ve en önemlisi de bunu zekice kurgulanmış servislerden yararlanarak yapabileceği bir platforma sahip olduk. Artık önemli iş süreçlerini hafta sonu tatil planları yaptığımız yerden tartışmak zorunda kalmıyoruz.

Slack şimdi platformu üzerinden ekiplerin birbirleriyle iletişime geçmesinin yeni bir yolunu faaliyete soktu: Video aramalar. Artık ekip arkadaşlarınız ile yazılı mesajların yanı sıra video arama ve hatta video konferans ile iletişime geçebilirsiniz.

Emoji’lerin geri dönüşüne istinaden, Slack video görüşmelere sevimli ikonları da dahil etmiş. Örneğin video konferansta söz isteyeceğiniz zaman kalkmış bir el veya soru sormak istediğinizde soru işareti kullanabilirsiniz, emoji’ler video ekranınızın kenarında görünecek.

Video aramalar birkaç gün içerisinde Slack’in Mac, Windows ve Chrome sürümlerinde faaliyete geçirilecek. Mobil cihazlardan bağlananlar ise video konferans ve aramalara katılabilecekler fakat yalnızca ses duyabilecekler.

Yeni özellikler ücretli kullanıcıların hepsi için kullanılabilir olacak ve konferanslar 15’e kadar ekip üyesi ile gerçekleştirilebilecek.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close