Etohum tarafından sekizincisi düzenlenen ve İTÜ ARI Teknokent tarafından desteklenen Startup Turkey etkinliği, üç gün boyunca 700 katılımcı, 150’den fazla yatırımcı ve 100’ü aşkın girişimciyle 25-27 Şubat tarihleri arasında Antalya’daki Cornelia Diomand Resort’ta gerçekleşiyor.

Ukrayna’dan Hindistan’a, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Azerbaycan’a kadar birçok ülkenin temsil edileceği etkinlik, dünyada internet sektörüne yön veren konuşmacıları paneller ve networking seanslarında buluşturacak.

Yatırımcıların ve risk sermaye şirketlerinin yeni girişimlerin sunumlarını dinleme ve ilgilendikleri yatırımı belirleme şansına sahip olduğu etkinlikte, sektörün önde gelen isimleri de yapacakları konuşmalar ile internet girişimlerinin geleceğine yön verecek yeni trendleri aktaracak.

Etohum Kurucusu Burak Büyükdemir’in açılış konuşması ile başlayan etkinliğin ilk gününde Business Networking Akademi Kurucusu ve Yatırımcı Ertuğrul Belen tüm katılımcıların birbirleriyle tanışmasını sağlayacak Speed Networking seansını yönetecek. Konferans, Yemeksepeti Ortak Kurucusu ve CEO’su Nevzat Aydın ve Endeavor Türkiye Genel Müdürü Didem Altop açılış sohbetiyle devam edecek. Konuşmaların ardından Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, “Ekosistemin Evrimi” başlıklı konuşmasında sektördeki tecrübelerini katılımcılar ile paylaşacak.

image1
İTÜ Çekirdek ekibi de Startup Turkey’de

Daha sonra “From the Other Side of the World – Dünyanın Diğer Tarafından” kitabının yazarı Elmira Bayrasli ve Naspers Group’un Global Strateji Müdürü Sebastiaan Vaessen söz alacak. Bird & Bird Ortağı Martin von Haller Groenbaek’in konuşması ardından panele geçilecek. İTÜ ARI Teknokent Pazarlama Grup Başkanı Deniz Tuncalp’ın moderatörlüğünü yapacağı panelin katılımcıları ise Wamda Capital’den Khaled Talhouni, 212 Capital’in Genel Müdürü Numan Numan, Revo Capital’den Cenk Bayraktar ve 500 Startups’tan Hasan Haider olacak.

Bankalararası Kart Merkezi CEO’su Soner Canko’nun konuşması ile başlayacak etkinliğin ikinci gününde ise The Financial Services Club Başkanı Chris Skinner, KAUST’un Girişimci Mentörü ve Hızlandırıcısı Ozan Sonmez, PayPal Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika Genel Müdürü Kıvanç Onan, Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu, Hubspots Büyüme Müdürü Sam Mallikarjunan, Inception Growth CEO’su ve Yazar Ross Kingsland, Mushi Labs’ın Dijital Pazarlama Danışmanı Bernard Huang, Scaale Group Başkanı Kaushal Chokshi, Oasis500 CEO’su Yousef M. Hamidaddin, 500 Startups Girişim Ortağı Andrea Barrica, REIDIN Kurucusu ve CEO’su Ahmet Kayhan, Techstars’tan Eamonn Carey, Avatech Accelerator Kurucusu Mohsen Malayeri ve ABD Ticaret Müsteşarlığı’ndan Dış Ticaret Yetkilisi Joshua Burke sahneye çıkacak.

Federico Guerrini’nin moderatörlüğünü yapacağı panelin katılımcıları ise Earlybird Venture Capital’in Ortağı Cem Sertoğlu, Aslanoba Capital CEO’su Hasan Aslanoba, Buranvc Yönetici Ortağı Alexander Konoplyasty ve EBRD, Türkiye Yatırımlarından Sorumlu Yöneticisi Yavuz Kaynar olacak.

Startup Turkey Konferansı; M&S Partners Pte Direktörü Hiro Mashita, Naspers Group Strateji Müdürü Sebastiaan Vaessen ve Aslanoba Capital Kurucu Başkanı Hasan Aslanoba’dan oluşan jüri tarafından 10 finalist girişimci içerisinden en başarılı 3 girişimcinin seçilmesi ile Cuma günü sona erecek.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close