Her yıl dünyanın dört bir yanından seçtiği girişimleri büyük finalde buluşturan ve 1 milyon dolara kadar ödüller sunan Seedstars’ın İstanbul etkinliği bu yıl İTU Magnet’te düzenleniyor. Etkinliğine finaline seçilen 10 girişim arasında 2 İTÜ Çekirdek girişimi de bulunuyor.

Seedstars İstanbul’da yarışacak girişimlerin hedefi birinci olarak bölge finaline katılmaya hak kazanmak. Ardından kazanan ülkelerden gelen girişimler bölge finalinde yarışacak ve 5 bölgenin finalisti belirlenmiş olacak. Büyük final ise bu finalistler arasında, İsviçre’de düzenlenecek olan Seedstars Summit’te geçecek.

Seedstars 2017’nin finali Türkiye’nin ileri aşama girişimcilik merkezi İTÜ Magnet’te düzenleniyor. Dün akşam (28.06.2017) özel bir oturumda buluşan 10 seçilmiş girişim, projelerini mentorlarla paylaşma fırsatı buldu ve Pitching konusunda eğitim aldı. Bu 10 girişim arasında 2 İTÜ Çekirdek girişimi de bulunuyor. Ahtapot ve RePG  Türkiye’yi bölge finallerinde temsil etme hakkını yakalamak için sahne alacak.

Final ise 30 Haziran 2017 Cuma günü İTÜ Magnet’te 17:30 – 21:30 saatleri arasında düzenlenecek.

Seedstars hakkında daha bilgi ve canlı yayınlar için bu linki takip edebilirsiniz.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close