Big Bang etkinliği bu yıl hiç olmadığı kadar yatırımcı grubun desteği ile gerçekleşti ve onlarca girişim 5 milyon TL değerindeki ödül havuzundan paylarını aldı. Bu ödüllerden bazıları ise tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim tarafından verildi.

İTÜ Çekirdek’in çatı şirketi İTÜ ARI Teknokent ise ilk kez Big Bang 2016’da yatırımcı olarak yer aldı. Çeşitli melek yatırımcılar ve yatırım şirketlerinin katılımıyla oluşturulan İTÜ ARI Teknokent Konsorsiyumu’nun sürpriz üyesi ise Mustafa Sandal oldu.

Daha önce sürpriz şekilde İTÜ Çekirdek’i ziyaret ederek tanıştığı girişimcilerin projelerini dikkatle dinleyen ‘Musti’, Big Bang 2016 finaline çıkan sekiz girişime konsorsiyum dahilinde yatırımlar yaptı.

Teknoloji ve yeniliklere ilgi duyduğunu söyleyen Sandal, İTÜ Çekirdek ekiplerini uzun zamandan bu yana takip ettiğini ve girişimcilerin projelerinden büyük heyecan duyduğunu belirtti. Big Bang sahnesini çok önemsediğini de sözlerine ekleyen Sandal, ileride de girişimcilik projelerine yatırım yapmayı sürdüreceğini söyledi.

Big Bang 2016’nın büyük finalinden merak ettiğiniz her şeye buradan ulaşabilirsiniz. Büyük geceyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler ise aşağıdaki oynatma listesine göz atabilir:

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close