Yerli girişimler yükselişe geçiyor! Ülkemizdeki en başarılı girişimlerden biri olan MIOPS, global alandaki ilerleyişine devam ediyor. Profesyonel kamera ekipmanları üreten girişim, 2016 yılında MIOPS MOBILE projesi ile önemli bir başarı yakalamıştı. Firma bu kez de Capsule360 ile karşımızda!

Capsule360, farklı çalışma prensipleri sayesinde çekim yapacağınız kamera ya da akıllı telefonunuzu daha konforlu hale getirerek çekim yeteneğini artırıyor. Dünyanın en büyük kitlesel fonlama platformlarından biri olan Kickstarter’da fonlamaya açılan Capsule360, şimdi herkesin desteğini bekliyor!

Capsule360, 3 aşamalı hareket yeteneği sayesinde çekim yaparken Slide, Tilt ve Pan yapmaya olanak sağlıyor. Panorama çekim, obje takip etme, time-laps gibi pek çok özelliğe sahip olan Capsule360, akıllı telefon, aksiyon kameraları ve DSLR makinelerle uyumlu şekilde çalışıyor.

Akıllı telefonunuzu bile profesyonel çekim için uygun hale getiren Capsule360 ayrıca mobil uygulama ile kontrol de edilebiliyor. Kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çeken Capsule360, akıllı obje takip özelliği sayesinde tüm yüzleri algılıyor ve çekim boyunca da takipte kalabiliyor.

Kickstarter’da 50 bin dolar toplamayı hedefleyen MIOPS, kampanyanın bitmesine 20 gün kala hedefinin oldukça üstüne çıkmış durumda. Girişim şu an 275 bin dolar toplamış durumda. 199 dolar fiyat etiketine sahip olan ürünün şu anki fiyatı 179 dolar.

MIOPS, siparişleri aralık ayında sahiplerine teslim etmeye başlayacak.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close