Tıraş bıçaklarımız uzun yıllardır aynı mantıkla çalışıyorlar ve her gün milyonlarca insan hâlâ jilet kesiğinin tadına bakmak zorunda kalıyor.

160 bin dolar toplama hedefiyle girdiği popüler kitle fonlama platformu Kickstarter’da büyük başarı yakalayan jiletsiz tıraş bıçağı Skarp, 15 gün gibi bir sürede 13 bin kişiden 2,6 milyon dolar destek toplamayı başardı. Üstelik daha fazla destek toplamak için bir 15 günü daha var.

Skarp bir tıraş bıçağı fakat bir jilete sahip değil. Onun yerine ucundaki küçük lazeri kullanarak, cilde zarar vermeden çok ince tüyleri daha kesebiliyor. AAA pil ile çalışan Skarp, tek bir pille bir ay boyunca çalışabiliyor.

Destekçilere özel olarak 89, 139 ve 159 dolara satılan ilk Skarp’ların stoğu tükenmiş durumda. Geleceğin tıraş bıçağına sahip olmak isteyenler, 189 dolar ödeyerek ön sipariş verebiliyorlar.

Cildinize hiç zarar vermeden, en ince tüyleri bile alabilmenin yanı sıra, Skarp geleneksel tıraş bıçaklarından çevreye duyarlılığı ile de ayrışıyor. Skarp Technologies, Skarp’a sahip olan insanların ürünü çok uzun zaman kullanacaklarını ve bu sayede kullan at plastik tıraş bıçaklarının kullanımının azalacağını belirtiyor.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close