Zaman en değerli varlığınız ve bir girişimci olarak onu akıllıca kullanmak zorundasınız. Üretken kalmak ve etrafınızda olan biten onca şeye rağmen konsantre olmak gerçekten zor. Neyse ki bu durum çözümsüz değil.

Derlediğimiz üç üretkenlik uygulaması ile zamanınızı daha iyi yönetebilir ve girişiminizin için gerçekten önemli olan konulara daha iyi odaklanabilirsiniz.

Humin

Humin, telefonunuzun rehberinde kayıtlı olan kişileri daha iyi organize etmenizi mümkün kılan bir akıllı telefon uygulaması. Birçok networking etkinliğine ve toplantıya katılan girişimciler için ideal bir yardımcı. Humin sayesinde artık hiç kimsenin ismini ve nerede, nasıl tanıştığınızı unutmayacaksınız.


Boxer

Aldığımız e-postaların sayısı arttıkça, Gelen Kutusu’nun kontrolünü kaybetmeye başlıyoruz. Birkaç yıldız, etiket ve kategori artık o arzu ettiğimiz düzeni sağlamaya yetmemeye başlıyor. İşte Boxer tam da bu noktada devreye giriyor. Kullanıcısına kolay öğrenilebilir içgüdüsel etkileşim yolları sunan uygulama, birkaç hareketle o istediğiniz düzenli ve kontrolünüz altındaki Gelen Kutusu’nu size sunuyor.


Slack

Slack, ‘’Ekiplerin iletişim kurma şeklini değiştiren uygulama’’ sloganıyla zor bir işe girişmiş olsa da, bunun altından kalkmayı başarıyor. Bir ekibin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirilen iletişim sistemi, iletişimi tek bir platformda toplamakla yetinmiyor; kullanıcılarına üretkenliği artıracak zekice kısayollar da sunuyor.

Paylaşım
Close