İyi girişimlerin yetişme merkezi İTÜ Çekirdek’te olan bitenleri sizler için derledik!

 

» Borusan Otomotiv, Artiwise müşterileri arasına katıldı

Borusan Otomotiv açık uçlu anket, vaka, konuşma verisi ve sosyal medya kanallarından gelen yazılı içerik analizi için Artiwise’ ı seçti.

 

 

» Parkkolay yenilendi!

https://twitter.com/parkkolay/status/895922954005041152

Kullanıcılara kolay park yeri bulma, önceden rezervasyon yapabilme ve avantajlı fiyatları yakalama imkanları sunan Parkkolay, logo, kurumsal renkler ve web sitesini yeniledi!

 

 

» Temmuz ayı satış pastası kesildi!

 

İTÜ Çekirdek’te Temmuz ayı içerisinde satış gerçekleştirilen girişimler için kutlama etkinliği gerçekleştirildi. Geçtiğimiz ay Mentornity, Restroid, Bisigortacı, TinyMiny, HangiOkul, Adgager, Artiwise, Meta-lol, Nanomik, Bibip, LeadTime, Caddede, Aktap, Kartoon3D satış gerçekleştirilirken Mart ayından bu ayına gerçekleştirilen satış miktarı 624 bin TL’yi aştı.

 

 

» Markanı Baştan Yarat semineri düzenlendi

 

8 Ağustos Salı günü n11.com Marka Pazarlama Müdürü Ömürden Sezgin tarafından yeni bir marka yaratma konusunda dikkat edilmesi gereken detaylarla ilgili bilgilendirme semineri düzenlendi.

 

 

» Girişimciler için Etkili Sunum Teknikleri semineri düzenlendi

 

 

10 Ağustos Perşembe günü, TUGİM Kurucusu Murat Ünver; girişimcilerin, daha etkili ve verimli sunum yapması için nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda bilgilerini girişimcilerimizle paylaştı.

 

 

» Consolide ve Jetract işbirliği

 

 

Lojistik hizmet ihtiyacı duyan işletmelerin, kendi kaynaklarını minimum kullanıp daha çok fırsata ulaşabileceği ve hizmet alabileceği bir platform olan Consolide, geçen senenin yatırım alan başarılı İTÜ Çekirdek girişimlerinden Jetract ile anlaşarak teklif toplama sistemini hayata geçiriyor.

 

» İTÜ Çekirdek BİGG 2.Aşama’ya geçen girişimciler belli oldu

 

BİGG İTÜ Çekirdek programı kapsamında TÜBİTAK 2.aşamaya yönlendirilecek girişimcilerin belirlendi.

 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close