İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu hafta yine pek çok önemli gelişme yaşandı!

Nanomik TR Angels’tan 350 bin TL yatırım aldı!

Gıda ve tarım ürünlerini bozulmadan ilk günkü tazeliğinde tutan doğal koruyucular geliştiren İTÜ Çekirdek girişimi Nanomik,  TR Angels’tan 350 bin TL yatırım aldı! Daha önce Big Bang 2017’de en çok ödül ve yatırım alan ikinci girişim olan Nanomik, İTÜ Çekirdek’te 1 yıllık ofise de sahip olmuştu.

TOYOTA, kurumsal gelişim programı takibi için Mentornity ile sözleşme imzaladı

Kurumsal mentorluk ve gelişim programları yönetim ve iletişim platforumu Mentornity büyümeye devam ediyor.

Mentornity’nin yeni geliştirdiği kurumsal gelişim programları ve içerik yönetim sistemi sayesinde kurumlar gelişim danışmanlığı, performans takibi, mentorluk ve koçluk süreçlerini daha verimli yürütebiliyorlar.

TOYOTA İnsan Kaynakları tarafından tasarlanan “1 to 1 Programı”  Mentornity sistemi ile takip edilecek. Böylece hem çalışanlar, hem yöneticiler hem de İK ekibi Mentornity platfrormu üzerinden tüm süreçleri takip edebilecek.

Gittick Google Play ve App Store’da 1500 indirmeye ulaştı

Gittick, kullanıcının yaptığı her paylaşımı belli kriterler doğrultusunda ödüllendiren bir sosyal medya uygulaması. Uygulamada ilgili markalar paylaşımları kontrol edebiliyor ve hatta dilediği paylaşımı yaptırabiliyor.

2018 başında Google Play ve App Store’da yayına alınan Gittick, 1500 indirmeye ulaşarak hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Kullanıcılarına şimdiye kadar 20’ye yakın görev veren Gittick, sevgililer günü için Peninsula Teras Restaurant ile ortaklaşa verilen ”Biz Aşkı Böyle Yaşıyoruz” görevinin kazananına güzel bir gece yaşatarak ilk ödülünü de vermiş olmanın mutluluğunu yaşadı.

Şimdi de  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için ”…… Çünkü Kadınım” boşluğunu tek bir fotoğraf ile doldurun” görevi Victoria’s Secret’tan 500 TL değerinde alışveriş çeki ödülü vermeye hazırlanıyor.

Gittick ayrıca premium etkinlik uygulaması Partymag ve popüler tahmin uygulaması Bilemezsin ile çözüm ortaklığı yaparak güçlenmeye ve büyümeye büyük bir hızla devam ediyor.

Gittick uygulamasını App Store ve Google Play‘den indirebilirsiniz.

Pariyer.com‘un üye sayısı 10.000’i aştı!

Part-time, freelance çalışan ve işverenlerin bir araya geldiği bir platform olan Pariyer.com ailesi büyümeye devam ediyor. Aynı zamanda bir İTÜ Çekirdek girişimi olan Pariyer.com üye sayısının 10.000’i aştığını duyurdu.

BİGG | İTÜ Çekirdek kapsamında girişimci eğitimleri devam ediyor

BİGG | İTÜ Çekirdek programı kapsamında hızlandırma süreci devam eden girişimciler için 24-25 Şubat tarihlerinde  “İş Planı ve Proje Yazımı” eğitimi düzenlendi.

Girişimin 7 Büyük Semineri’nin altıncısı gerçekleştirildi

Bir girişim serüveninde, takımın kurulmasından yatırım süreçlerine kadar girişimcinin ihtiyacı olan tüm konuların işleneceği Girişimin 7 Büyük Semineri’nin altıncısı olan “Şirket Kurulumu” semineri gerçekleştirildi.

BTS & Partners Avukatı Mehmet Okan Arıcan start-up’ların şirketleşirken bilmeleri gereken yasal ve sözleşmesel detaylar ile seed aşamasından itibaren yatırım alırken imzalamaları gereken sözleşme hükümleri hakkında detaylı açıklamalar yaptı

Etkinliğe katılamayanlar için internet üzerinden canlı yayımlanan seminerin tekrar kaydını buradan izleyebilirsiniz.

İTÜ Çekirdek’in diğer etkinliklerinden haberdar olmak için takipte kalın.

UBI Global’de dünya üçüncülüğüne yükselen İTÜ Çekirdek TRT Haber’de!

UBI Global’de dünya üçüncülüğüne yükselen İTÜ Çekirdek’in girişimcilik ekosisteminde fark yaratan çalışmalarını İTÜ Arı Tenokent İş Geliştirme Direktörü Arzu Eryılmaz, TRT Haber’e anlattı!

İTÜ Çekirdek’te kuluçka eğitimleri devam ediyor!

İTÜ Çekirdek tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen kuluçka eğitimleri devam ediyor. İTÜ Çekirdek’e kuluçka süreçlerine dahil olan girişimleri mentorlar ve önceki dönemlerin tecrübeli girişimleriyle buluşturan etkinlik yeni girişimcilere önemli bilgiler sağlıyor.

İTÜ Çekirdek girişimlerinin hikayelerinde bu hafta Mikro-p var!

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close