İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu hafta yine birçok önemli gelişme yaşandı!

CEOtudent, Canlı Anlatsın’a konuk oldu

İTÜ Çekirdek girişimleri arasındaki sinerji mezun olduktan sonra da devam ediyor.

İTÜ Çekirdek girişimlerinden Anlatsin.com’un düzenlediği Canlı Anlatsın’da bu haftanın konuğu yine İTÜ Çekirdek girişimlerinden biriydi. Canlı yayının konuğu CEOtudent’ın kurucu ortağı Emre Can Durmaz oldu. Girişimcilik, kariyer tercihleri ve CEOtudent ile ilgili merak edilen sorulara cevap verilen buluşmayı Anlatsın.com sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/anlatsin/

https://twitter.com/anlatsin/status/989446621476872192

Contact Circuit, web demosunu yayına aldı!

Kişilerin, profesyonellerin ve kurumların farklı cihaz, hesap ve/veya uygulamalara dağılmış rehber içeriklerinin, kullanıcıların kendileri tarafından oluşturulan sosyal ve/veya profesyonel bir ağ üzerinde bir araya getirilip düzenlenmesini, yedeklenmesini ve böylece tek bir uygulama üzerinden yönetilmesini sağlayan Contact Circuit, web demosunu yayına aldı!

Contact Circuit, kullanıcıların güncel iletişim bilgilerini, var oldukları ve tercih ettikleri sürece, erişime açık tutar, belli aralıklarla kullanıcıların varlıklarını, bilgilerinin doğruluğunu ve güncelliğini denetler.

Internet, mobil ve masaüstü gibi farklı platformlarda eş zamanlı çalışabilir, profesyonellere ve kurumların iş verimliliğini artırır. Bunların yanında Doğal Dil İşleme (NLP – Natural Language Processing) özellikleri de sunan CONTACT CIRCUIT, nefes alarak ve nabız yoklayarak, iletişim bilgilerindeki hızlı değişimi gerçek zamanlı güncellemelerle çözer.

Bavulier World Cities 2018 girişimcilik yarışmasında 2. oldu!

Yolcuların bagajlarını istedikleri yerden, istedikleri zaman teslim alıp, yine istedikleri yerde ve zamanda kendilerine teslim eden mobil bagaj transfer ve emanet sistemi ola Bavulier , World Cities 2018 girişimcilik yarışmasında 2. oldu.

Çocukyeri.com web sitesini yayına aldı

Ebeveynlerin çocuk etkinliklerini, üyelere özel avantajlarla keşfedip, satın alabildikleri aynı zamanda organizatörlerin, etkinlik ve rezervasyonlarını yönetebildiği bir pazar yeri platformu olan Cocukyeri.com, web sitesini yayına aldı.

EmlakCep web sitesini yeniledi!

Sınırları net olarak belirlenmemiş gayrimenkul arayışlarında, ihtiyaç duyulan gayrimenkule dair temel gereksinimlerin girildiği ve emlakçıların buna uygun gayrimenkul önerdiği bir platform olan EmlakCep web sitesini yeniledi.

Ev ararken yorulmayın! EmlakCep’in yenilenen web sitesini ziyaret edin, talebinizi bırakın. İlanlar ayağınıza gelsin!

Kasımpaşa Scoutium‘da!

Futbolseverler, futbolcular ve kulüpler için bir pazar yeri oluşturan kitle kaynaklı futbol gözlemciliği platformu Scoutium, Kasımpaşa ile çalışmaya başladı.

Kasımpaşa, http://scoutium.com  adresinde genç yetenekleri beklediğini Twitter’da duyurdu.

Kobaküs, Teknoloji Her Yerde programına konuk oldu!

Tüm banka hesaplarını tek bir ekran üzerinden yönetmeyi ve muhasebe sistemind otomatik olarak verilerin işlenmesini sağlayan İTÜ Çekirdek girişimi Kobaküs, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Teknoloji Her Yerde programına konuk oldu!

İTÜ Çekirdek Jürileri hız kesmeden devam ediyor!

İTÜ Çekirdek Jürileri hız kesmeden devam ediyor.

Siz de İTÜ Çekirdek ayrıcalıklarından yararlanmak istiyorsanız, hemen başvurun!

 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close