İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu haftanın gelişmelerini sizler için derledik.

 

 

İTÜ Çekirdek girişimleri Slush yolcusu

İTÜ Çekirdek girişimleri bu yıl global anlamda en büyük girişimcilik etkinliklerinden biri olan Slush’a katılacak. Her yıl görkemli şovlar ve dünyanın her yanından farklı isimleri bir araya getiren konferansta 4 İTÜ Çekirdek girişimi de yer alacak. Mikro-p, Teleporter, BuyBuddy ve WalkOVR, 30 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında Helsinki – Finlandiya’da düzenlenecek etkinlikte yer alacak.

 

 

Big Bang 2017 yolunda çeyrek final sunumları tamamlandı

İTÜ Çekirdek’te bu hafta oldukça yoğun geçti zira 2017 yılında İTÜ Çekirdek’e katılan ekipler Big Bang yolunda önemli virajlardan biri için jüri karşısına çıktı. 4 gün süren jüri sunumlarında tam 128 İTÜ Çekirdek girişimcisi sahneye çıkarken onları hem İTÜ Çekirdek jürisi hem de İTÜ Çekirdek yatırımcılarından oluşan önemli bir kalabalık takip etti.

Yarı finale için hazır görülen girişimler, bu yıl 23 Kasım’da UNIQ İstanbul’da düzenlenecek olan Big Bang 2017 için yola devam edecek.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close