Yaz ayının ilk haftalarında girişimcilerimiz portföylerine yeni müşteriler katarken, ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam ediyorlar.

PetSurfer’da “Host Arayanlar” Dönemi Başladı

Talebini oluştur, teklifleri topla! PetSurfer‘da “”Host Arayanlar”” dönemi başladı… 🎉🐾

Artık, rezervasyon yapısı ile birlikte kullanıcılar bulunduğu lokasyonda ihtiyaçları doğrultusunda hizmet talebi oluşturarak, evcil hayvan bakıcılarından en uygun teklifleri alıyor ve çok daha hızlı işlem gerçekleştirebiliyor.

image4io, Tübitak BİGG Hibesi Almaya Hak Kazandı

Görsel optimizasyon, CDN ve depolama yönetimini tek çatı altında sunan image4io, Tübitak Bigg tarafından hibe almaya hak kazandı ve 28 Mayıs 2019’da 4AI Bilgi Teknolojileri A.Ş’yi kurarak şirketleşti.

Torbala, Aktif Kullanıcı Sayısını Artırdı

Her hafta yeni müşteriler edinen ürün tedarik süreçlerini dijitale aktaran torbala, bu hafta 3 yeni müşterisi ile aktif kullanıcı sayısını 48’e çıkardı. Girişim, sarf malzemesi kategorisinde sistemine dahil ettiği yeni tedarikçiler ile Sarf ve kırtasiyede tüm kategorilere erişim sağladı.

2019 Yılının İlk Pastasını Kestik

2019’un ilk yarısında satış yapan girişimlerle birlikte satış pastası kestik!

Micro-S, CNN Türk’e Konuk Oldu

MicroBEE ürünüyle bal arılarından daha verimli şekilde yararlanmak için çalışmalar yürüten Micro-S Biyoteknoloji, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Teknoloji Her Yerde programına konuk oldu.

Bracehealth Yeni Ürününün Satışına Başladı

Titreşim alanında çalışmalarını sürdüren Bracehealth, insan sağlığı takibi alanındaki altyapısını makine sağlığı takibi için kullanılmak üzere geliştirdiği ürününün satışına başladı. Sensemore ismini verdikleri avuç içi boyutundaki kablosuz sensör altyapısı titreşim, açı ve sıcaklık değerlerini ölçüyor. Mobil aplikasyon ya da gateway vasıtası ile bulut ortamına bu ölçümler gönderilerek ar-ge, kalite kontrol ve kestirimci bakım alanlarında kullanılması sağlanıyor. Ürünün ilk kullanıcıları Altınay Havacılık ve Mitsubishi Elektrik firmaları olacak. Otomotiv sektöründe de oldukça ilgi gören ürün OİB tarafından düzenlenen Otomotivin Geleceği adlı yarışmada 60.000TL’lik ödüle layık görüldü.

Tekstilde Dijitalleşme ve Sanal Gerçeklik Teknolojileri

Prosoft VR’ın geliştirdiği teknoloji sayesinde çalıştığı firmalardan biri olan Blok Moda Tekstil, 2019 yılı içinde dijital numune üretimi ile 1850 m3 su tasarrufu sağladı.

Hextech Green, Cnn Türk’e Konuk Oldu

Akıllı tarım teknoloji ürünleriyle fide üretimini dış etkenlerden zarar görmesini engelleyen, üretim maliyetlerini düşürüp, verimliliği artıran Hextech Green, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Teknoloji Her Yerde programına konuk oldu!

İTÜ Çekirdek girişimlerinden Kredya, TEB ile iş ortaklığı anlaşması yaptı!

Gaziantep’ten Silikon Vadisine

İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi girişimlerinden WatchX’in özelliği kullanıcıların akıllı saatin parçalarını kendilerinin birleştirmesi ve sonrasında ihtiyaçlarına göre kodlarını oluşturmasıdır. Gaziantep Üniversitesi mezunu iki genç girişimci şimdi ürünleri için dünya devleri ile görüşüyor.

Smart Mimic ile Her Yer Güvenli

İTÜ Çekirdek girişimlerimizden Smart Mimic, kullanıcıların güvenliği için harekete geçen yerli girişim olarak, her yere götürülebilen ve her şeye uyumlu bir taşınılabilir alarm sistemi geliştirdi. İlk günden beri hayalleri olan Mimic ürünlerini dünya genelinde duyurabilmek olan girişim, San Francisco’da ofis açtı.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close