İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu hafta da birbirinden önemli gelişmeler yaşandı.

Artboard oylarınızı bekliyor

Promosyon görselleri oluşturmaya odaklı online grafik tasarım uygulaması Artboard Studio, Product Hunt’ta “Yılın Tasarım Uygulaması” kategorisinde aday gösterildi. Artboard Studio’yu desteklemek için buradan oy kullanabilirsiniz.

Minis kitlesel fonlamada

2017 Big Bang finalistlerinden Compocket, Minis isimli cep boy osiloskop ürünüyle Arıkovanı üzerinden fon toplamaya devam ediyor. 100.000 TL’lik kitlesel fonlama hedefine başarıyla ulaşan Minis için hala avantajlı fiyatlarla ön sipariş vermek mümkün. Buradan ürün hakkında detaylı bilgi alabilir ve ön sipariş verebilirsiniz.

Evde Mimar evinizi yorumluyor

Evde Mimar, iç mimarları ile evleri yorumluyor. Evde Mimar web sitesi üzerinde geliştirdiği bir yenilik ile artık iç mimarlar kişilerin evlerini yorumluyorlar. En güzel evlere de sürpriz ödüller var. Yeni başlayan yenilik ile kullanıcılar da evler hakkında görüş bildirerek, puanlar, unvanlar kazanabiliyorlar. Evde Mimar’ın yeni özelliğine buradan göz atabilirisiniz.

Psikoloji Ağı yılın ilk etkinliğini gerçekleştirdi

Psikoloji Ağı, yılın ilk etkinliğini Sosyal Kuluçka Merkezi’nde Nöropsikolog Alkım Seven ve Uzman Klinik Psikolog Serdar Vatansever’in katılımıyla gerçekleştirdi. Tanışma, panel, canlı yayın ve oyunlarla geçen etkinlikte katılımcılar birbirinden eğlenceli ve bilgilendirici içerikle karşılaştı.

Getir, Ortaksofra’ya sponsor oldu

19-20 Şubat’ta Swissotel Bosphorus’ta düzenlenecek Dünya Melek Yatırım Forumu’nda yatırım sahnesine çıkacak tüm dünyadan seçilen 66 girişimdem biri olan Ortaksofra girişimine Getir sponsor oldu.

Girişimciliğin 7 Büyük Semineri başladı

İTÜ Çekirdek’te her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen “Girişimciliğin 7 Büyük Semineri” 2019 yılında da devam ediyor. Seminer serisinde katılımcılar birçok farklı dalda girişimcilik ekosisteminin en önde gelen isimlerinden tecrübe ve tavsiyeleri dinleme fırsatı buluyor. Detaylar ve başvuru için tıklayın.

Vivoo ve Dormio, Haber Global ekranlarında

İTÜ Çekirdek girişimlerinden Vivoo ve Dormio, Haber Global ekranlarına konuk oldu. Vivoo kurucu ortağı Miray Tayfun ile Respo Gadgets kurucusu Sefa Zülfikar, Haber Global’e girişimleri hakkında bilgi verdi.

WatchX, Hürriyet sayfalarında

ArgeX, WatchX ürünüyle Hürriyet gazetesinde Ahmet Can’ın köşesine konuk oldu.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close