Girişimcilerimizden, girişimcilik dünyasından ve İTÜ Çekirdek’ten son haberler yazımızda.

HYGGEFOODS’A ÖDÜL

 

Lions Türkiye Konfederasyonu’nun düzenlediği “Lions Fark Yaratan Kadın Girişimci Yarışması 2019”da HYGGEFOODS’un kurucusu Emine Yılmaz, tarım kategorisinde açık ara farkla birinci seçilerek ödüle layık görüldü.

Fakefind Dünya Genelinde Müşteri Protföyünü Genişletiyor

İnternette açılan sahte hesapları tespit etmeyi amaçlayan FakeFind her geçen gün dünyanın dört bir yanına satış yapmaya devam ediyor. İşte karşınızda FakeFind’ın 2019 yılında satış yaptığı ülkelerin listesi: Türkiye-Amerika Birleşik Devletleri-Birleşik Krallık- Fransa-Almanya-Kuveyt-Kanada-Brezilya-Birleşik Arap Emirlikleri-Danimarka-İspanya-İtalya-Slovakya-Belçika-İsveç-Avustralya-Japonya-İsrail-Hollanda-Endonezya-Lüksemburg-Lübnan-Hindistan-Tayland

Siz de FakeFind mobil uygulamasını Android-Ios cihazlarınıza indirip deneyebilirsiniz.

Torbala İnternet Sitesini Güncelledi

Geçtiğimiz hafta Çözüm Atölyesi’ne katılan Torbala, aldığı geri bildirimler ve yeni fikirler doğrultusunda web sitesini güncelleyerek müşteri iletişimlerini arttırdı. Bu hafta sistem üzerinde 13000 TL’lik ticarete aracılık eden torbala hız kesmeden büyümeye devam ediyor.

image4io Mezun Oldu

 

image4io, 6 hafta boyunca devam eden atölye çalışmaları, mentorluklar ve sunumlar sonrasında, Avrupa’nın en deneyimli B2B startup hızlandırıcılarından biri olan Startup Wise Guys Online Pre-Accelerator Programı’ndan mezun oldu. Girişim, Estonya’nın Tallinn kentinde Eylül’de planlanan Selection Bootcamp etkinliğine davet edildi.

StokBankası Yerel Zincir Sayısını Artırdı

 

Gıda perakendeciliğinde şirketler arası süreçlerin çift taraflı entegrasyon ile yürütülmesini sağlayan online B2B platformu StokBankası’nın çalıştığı yerel zincir sayısı 14’e çıktı. Şu anda platformu 666 tedarikçi ve 2800 satış elemanı kullanıyor.

İTÜ Çekirdek’te 4. Eğitim Dönemi

 

4. Eğitim Dönemi için Ön Değerlendirme Jürileri başladı. Her hafta yapılan Ön Değerlendirme Jürileri ile girişimciler İTÜ Çekirdek’e dahil olup imkânlardan faydalanabiliyorlar. 2019 yılına dahil olmak için; https://www.itucekirdek.com/basvuru-2019/

Earnado 60 Earnie’ye Ulaştı

Gençlere dijital pazarlama öğretip, uygulatarak firmaların büyümesine katkı sağlatan, Türk gençlerini yurt dışına hizmet verir hale getiren girişim Earnado, “Earnie” adını verdiği uygulayıcı sayısını 60’a çıkarttı. Hali hazırda 15 firmaya dijital pazarlama hizmeti veren start up haftalık olarak %15 büyümeye devam ediyor.

“Başarılı Exit Stratejileri” Semineri İTÜ Çekirdek’teydi

Wirecard CSO’su ve Kurucu Ortağı Alper Akcan ile “Başarılı Exit Stratejileri” seminerimizi gerçekleştirdik. Mikro Ödeme’nin Wirecard’a satış sürecini, bu süreci nasıl yürüttüklerini, hangi aşamada exit yapmaya karar verdiklerini konuştuk. Seminerin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

BİGG | İTÜ Çekirdek “İş Planı ve Proje Yazımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

BİGG | İTÜ Çekirdek programı kapsamında 2019 1. Çağrı 3. grup girişimcileri için “İş Planı ve Proje Yazımı” eğitimi gerçekleştirildi. 4. Grup başvuruları 14 Temmuz’a kadar devam edecek. Siz de başvurmak isterseniz: https://bigg.itucekirdek.com/

İTÜ Çekirdek Girişimimiz BenzinLitre Mercedes Benz Yarışmasını Kazandı!

BenzinLitre, MBT StartUP kapsamında Stuttgart için valizini hazırlıyor. Ekip, büyük ödül için 1 Temmuz’da Mercedes-Benz Türk A.Ş. jurisinin karşısına çıkacak.

İTÜ Çekirdek Kuluçka Şirketleri Bir Araya Geldi

İTÜ Çekirdek Kuluçka firmaları, Satış ve Ölçeklenme Kuluçka Programı kapsamında İTÜ ARI Teknokent ekibiyle bir araya geldi.

Konseptkutu, Endeavor ve BP için Hediye Kutular Hazırladı

KonseptKutu; Mutlu ofiste, mutlu başlangıçlar için Endeavor’a yeni işe başlangıç kutuları, BP için ise “Fuar Kiti” ile petrol fuarında hediye edilen kupaları hazırladı.

Drivee, Europcar ile İşbirliğine Gidiyor

Europcar, Drivee ile anlaşarak Türkiye’de bir ilke imza attı. Şirket, Drivee cihazıyla tüm araçlara entegre “Connected Car” uygulamasını kullanıcılarla buluşturuyor.

Adager ile Insider Partner Oldu

Insider’ın Growth Management Platformuyla Adgager teknoloji ve araştırmayı geliştirerek kullanıcılara daya uyumlu bir deneyim yaşatacak.

İTÜ Çekirdek Girişimcileri Motivasyon Buluşmasında Bir Araya Geldi

İTÜ Çekirdek girişimcileri, her cuma bir araya geldikleri motivasyon buluşmalarında İTÜ Çekirdek ekosistemi için hayata geçirebilecekleri projeleri planlarken, bir sonraki hafta için de enerji topluyor. 🙂

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close