İTÜ Çekirdek girişimleri etkinlik ve fuarlara katılarak bir yandan müşteri portföylerini genişletirken bir yandan da bulundukları sektörleri takip ederek kendi gelişimlerine katkı sağlıyorlar. Ekim ayının son iki haftasında İTÜ Çekirdek girişimlerinden gelişmeleri ve etkinliklerimizden detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2019’daydık!

Webrazzi Summit 2019’da Startup Lounge alanındaki standımızda Image4IO, 34con, Avokadio, Pin Smart Drink, Fabrikatör, Moritoys, Ludens Robo Advisery, Pollective, Tekstil’de Dijitalleşme ve Sanal Gerçeklik Teknolojilerinin Kullanımı girişimlerimiz ile yer aldık.

Oynanabilir reklam ve demo teknolojileri üzerine çözümler sunan Gamitive ile şirketlerin mevcut durumlarını izleme, geleceği tahmin etme ve milisaniyeler içerisinde otomatik karar almalarını sağlayan endüstriyel yapay beyin Lagom.ai, Webrazzi Arena’da sunum yapan 10 girişim arasında yer ald.

Webrazzi Arena 2019 kapsamında yapılan sunumların ardından Lagom.ai girişimi birinci seçildi.

İTÜ Çekirdek Girişimleri AR-GE İnovasyon Zirvesi’nde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fitchef, İhracatyap, Hextech Green, Winergy, laser.com, Fark Endüstri girişimleri 4. AR-GE İnovasyon Zirvesi’nde yer aldı.

Toyi, New York Modern Sanat Müzesi (MoMA)’nde

Çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını destekleyip oyun deneyimleri sunan girişim Toyi, New York Modern Sanat Müzesi’nde (MoMA) sergileniyor. Toyi’nin ürettiği kitler Moma Design Store’da satışa sunulurken, önümüzdeki günlerde online satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Ecording, TEDxIstanbul Etkinliğine Katıldı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ecording, Zorlu Holding’in sürdürülebilirlik platformu #AkıllıHayat2030 iş birliğinde, katılımcılar için tohum topu atışı gerçekleştirmek üzere  TEDxIstanbul etkinliğinde yer aldı.

Mentornity, Access Oxbridge için Yazılım Çözümleri Sunacak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mentornity, İngiltere’nin ilk dijital sosyal hareketlilik organizasyonu Access Oxbridge oluşumunun “Access Oxbridge Mentorluk Programı” için etkin ve sürdürülebilir mentor yazılım çözümleri sunacak.

Enwair Batarya, Almanya’da IAA Fuarına Katıldı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enwair, Almanya’nın Frankfurt şehrinde, ziyaretçilerini bu yıl “Driving Tomorrow” sloganı ile ağırlayan IAA fuarında yerini aldı.

Find Your Co-founder Etkinliği 6 Kasım’da İTÜ Çekirdek’te

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Girişiminize kurucu ortak veya ekip arkadaşı arıyorsanız 6 Kasım’daki Find Your Co-founder etkinliği tam size göre! Detaylı bilgi burada!

watchX Turkcell Arıkovanı’nda Kitlesel Fonlamaya Çıktı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kol saatinizi dilediğiniz gibi kişiselleştirmenizi ve kendi yazdığınız kodla ona yeni özellikler kazandırmanızı sağlayan giyilebilir teknolojiler üreten watchX, Turkcell Arıkovanı’nda gerçekleştirdiği kampanyanın 6. gününde hedefinin %84’üne ulaşmayı başardı. Sizde destek vermek ve watchX’inize kavuşmak istiyorsanız tıklayın.

Axolotl Biosystems, Haber Global Ekranlarında

İTÜ Çekirdek girişimlerinden Axolotl Biosystems‘in Genel Müdürü Onur Samet Yıldırım, yapay doku ve organ üretimi gerçekleştiren 3D Bioprinting Sistemlerini Haber Global ekranlarında yayınlanan Bi Tık Dünya programında anlattı.

Girişimcilerimiz TET Proje Pazarı’nda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30-31 Ekim’de İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen TET Proje Pazarı’nda İTÜ Çekirdek girişimcilerimizden Koalad, Waste Heroes ve Meşk’in ile birlikte yer aldık.

Sosyal Yarışma Platformu Contest Park’ı Denediniz mi?

ContestPark uygulaması arayüzleri
Sosyal yarışma platformu ContestPark, Google Play Store’da

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ContestPark içerisinde bilgi, müzik, resim kategorilerinde sorular barındıran bir sosyal yarışma platformudur. Kullanıcılar kategoriler halinde diledikleri  kategoriyi seçerek yarışabiliyor.

İki versiyonu bulunan oyunun birinci versiyonunda kullanıcılar ilgi alanına göre bir kategori seçerek oynamak istediği altın miktarını seçiyor ve kendine eş rakipler ile yarışabiliyor. Kullanıcılar kazandıkları yarışmalar sonunda topladıkları altınlar ile oyun içindeki özellikleri kullanabilme imkânına sahip oluyor.

İkinci versiyonda ise, kullanıcının öncelikle Contest Store üzerinden bakiye yüklemesi gerekiyor. Bakiye yükleyen kullanıcı ilgi alanına uygun kategoriyi ve kazanmak istediği ödül miktarının yarısı kadar giriş ücreti ödüyor. Kullanıcılar kazandıkları oyunların sonunda  topladığı paraları IBAN numarası üzerinden çekebiliyor!

Yarışarak kazandıran bilgi yarışması ContestPark’ı Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close