Fayda, başarı, ilham odağında içerikler üreten İTÜ Çekirdek girişimi CEOtudent, geçtiğimiz haftadan itibaren yeni yazılım ve arayüzünü devreye aldı.

Özellikle Medium’un faaliyetlerini sonlandırması sonrası Türkiye’de kullanıcı tarafından üretilen içerikleri bir araya getiren ilham verici platformlar açısından bir eksiklik olduğu söylemek mümkün. Bu alanda ön plana çıkmaya başlayan İTÜ Çekirdek girişimi CEOtudent, şimdi yeni yazılımı ve arayüzüyle hem okuyucular hem de içerik üreticiler için önemli geliştirmelere imza atıyor. CEOtudent’ın yeni arayüzü içerik üreticilerine ve bloggerlara daha iyi bir içerik deneyimi sunmayı amaçlıyor. Ekip böylece bağımsız içerik üreticilere yenilerin katılması hedefleniyor. CEOtudent’ın kendi bünyesindeki içerik ekibi ise 18 kişiden oluşuyor.

CEOtudent’ın okuyucular için de geliştirmeleri mevcut. Yeni yazılımındaki algoritma sayesinde zamanla yapılacak geliştirmeler dahilinde kullanıcı tabanında saklanan bilgileri kullanarak üretilen içeriği direkt olarak ilgilisine ulaştırmayı amaçlıyor. Böylece her kullanıcı kendi ilgi alanlarına uyan içeriklerle karşılaşabilecek.

CEOtudent’ta yeni sistemi hakkında daha fazla bilgi için: Link

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close