Boğaziçi Üniversitesi oluşumlarından Bilişim Kulübü (COMPEC) ve Yöneylem Araştırma Kulübü (BÜYAK), İTÜ Çekirdek desteğiyle E-Founder Dijital Girişimcilik Yarışması‘na imza atıyor.

Hızla yaklaşan mart ayının hemen başında bir ön eleme gerçekleştirecek olan etkinlik, girişimci ve girişimci adaylarına bir araya getirecek. Katılımcılar girişim fikirlerini geliştirebilecekleri gibi, bu süreçte kendi internet girişimlerini başlatabilecekler.

Ön elemenin ardından seçilecek 6 finalist takım, 1 Nisan’daki zirveye kadar mentorluk desteği de alarak projelerini iyileştirmeye çalışacak ve sonra zirvede sunumlarını gerçekleştirecekler.

Yeni fikirlerin filizleneceği yarışmadan lider çıkan ekip ise İTÜ Çekirdek’ten ön kuluçka desteği almaya ve Koç Üniversitesi CEMS MIM Programına ücretsiz katılmaya hak kazanacak. Öte yandan, iyzico/iyzistart programına katılım, TEB ve E-Tohum ofis destekleri ve birçok özel ödül de yarışmacıları bekliyor.

 E-Founder Dijital Girişimcilik Yarışması’na buradan başvurabilirsiniz; yarışma hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ise efounder.org adresini ziyaret edebilirler.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close