Kurumsal bir firmada çalışmanın kariyerinize kattığı değerlerin farkındasınız ancak bir yandan elde ettiğiniz deneyim ve bilgi birikimiyle kendi yolunuzda ilerlemenin bir yolunu arıyorsanız, bir başka deyişle “bir sonraki işim kendi işim” diyorsanız, girişimcilerin İTÜ Magnet’i akşamları ve hafta sonları kullanmasını sağlayan yeni hizmetinden haberdar olmanızın vakti gelmiş demektir.

 

Halihazırda bir iş yerinde çalışıp, bir yandan da girişimcilik yolunda ilerleyenler için akşam ve hafta sonu paketinde; hafta içi akşam 7’den sabah 7’ye, hafta sonu ise 24 saat boyunca İTÜ Magnet, yeni hayatınızın bir parçası olmaya hazır.

Girişimciliğin bir ekosistem haline dönüştüğü İTÜ ARI Teknokent’te, girişimcileri her aşamada destekleyen farklı çözümler bulunuyor. Bunlardan ilki İTÜ Çekirdek, girişimi başlangıç aşamasında olan takımların, çalışma ortamı, mentorluk ve yatırımcı buluşmalarıyla finansman bulmaları konusunda aracılık sağlıyor.  İTÜ Çekirdek, Erken Aşama Kuluçka Merkezi olarak bu çözümlerin ilk adımını oluşturuyor. Girişimini bir şirkete dönüştürmüş ya da şimdi yeni paketiyle bu yolda adımlar atmış girişimlere destek veren İTÜ Magnet ise İTÜ ARI Teknokent’teki ikinci seviye olarak kabul ediliyor.

Siz de İTÜ ARI Teknokent’in ve İTÜ Magnet’in bir parçası olmak isterseniz ve bir şirketiniz varsa buradan, henüz şirketleşmemiş bir girişim sahibiyseniz buradan başvurularınızı yapabilirsiniz. Bekliyoruz 🙂

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close