TÜBİTAK girişimlere 150.000 TL destek sağladığı Bireysel Genç Girişim programından faydalanmak isteyen girişimcilerin 22 Mart tarihine kadar çevrimiçi başvuru yapmaları gerekiyor.

BİGG İTÜ Çekirdek programına başvurmak isteyen girişimciler;

  • Başvuru formu hazırlama, iş modeli, iş planı, gelir modeli gibi pek çok alanda eğitim imkanından faydalanabiliyor,
  • İTÜ Çekirdek mentorlarıyla projesinin ticarileşmesi yolunda beraber çalışabiliyor,
  • İTÜ’nün, İTÜ ARI Teknokent’in ve İTÜNOVA TTO’nun network’ünden yararlanabiliyor,
  • İTÜ Çekirdek girişimcilik eğitimi ve sonrasındaki Big Bang yarışması sürecine dahil olabiliyor,
  • TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık bulunması koşuluyla İTÜ ARI Teknokent kuluçka merkezlerinde ofis imkanı kazanabiliyor.

Programa çevrimiçi olarak BİGG|İTÜ Çekirdek Başvuru Formu üzerinden başvurabilirsiniz. Girişimler, başvuru formları değerlendirildikten sonra, başvuru tarihlerine uygun olarak belirli aralıklarla yüz yüze jüri sunumlarını gerçekleştirmek üzere davet edilmekte.

Jüri Sunum Gününün ardından İTÜ Çekirdek BİGG Kulvarına başvurusu kabul edilen girişimciler, İTÜ Çekirdek kuluçka merkezi imkânlarından yararlanmaya başlayabilecek, diğer yandan İTÜ Çekirdek Girişimcilik Seminerlerine katılım sağlayabilecekler.

Girişimciler ihtiyaç duyacakları her alanda alacakları kapsamlı eğitimler ve birebir mentorluk seansları ile TÜBİTAK BİGG Programı değerlendirmeleri için çok yönlü bir hazırlık süreci geçirecekler. 2015 yılında İstanbul’dan BİGG kapsamında destek alan her iki girişimden biri İTÜ Çekirdek’ten yetişmişti.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close