Geleneksel olarak New York’ta gerçekleştirilen Tribeca Film Festivali bu yıl ilk kez kardeş bir etkinliğe ev sahipliği yapacak: Tribeca Oyun Festivali.

Oyun festivali, Tribeca Film Festivali kapsamında 29-29 Nisan tarihlerinde ünlü oyun yayını Kill Screen işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Metal Gear serisinin yaratıcısı Hideo Kojima, BioShock serisinin direktörü Ken Levine ve Max Payne’in yaratcısı Sam Lake gibi oyun dünyasının önemli isimleri festival kapsamında sahneye çıkacaklar.

Tribeca Oyun Festivali girişimciler için bir hayli cezbedici bir etkinlik kurgusuna sahip. ‘X Post Conversations’ isimli seanslarda oyun dünyasının içinden ve dışından girişimciler bir araya gelerek sanal gerçeklik gibi en yeni trendleri tartışacak.

Etkinlik, Marvel’ın yeni yapımı Guardian of the Galaxy: The Telltale Series’in oynanması ile başlayacak ve aynı gün elektronik sanatçı Mura Masa bir konser verecek.

Tribeca Film Festivali oyunlara aşina bir organizasyon. Daha önce birçok sanal gerçeklik ve oyun odaklı etkinliğe ev sahipliği yapmasının yanı sıra, L.A Noire’in galası da burada gerçekleştirilmişti.

Festivalin biletleri bugün satışa sunuldu.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close