Türkiye’nin ilk özel alışveriş sitesi olan Markafoni, geçtiğimiz haziran ayında Türkiye’deki faaliyetlerini durdurma kararı almıştı.  Faaliyetlerini sonlandırdıktan sonra Select Fashion tarafından satın alınan şirketin yenilenme sürecine girdiği açıklanmıştı. Yenilenen Markafoni, bugün açılış yaparak, pazara tekrar döndü.

Select Fashion’ın sahibi Cafer Mahiroğlu, Markafoni’yi 15 milyon dolarlık maliyetle satın aldıklarını ve bir bu kadar daha yatırım yapacaklarını açıklamıştı. Yatırımın hangi alanlarda yapılacağı henüz paylaşılmadı ancak Markafoni, yenilenen tasarımıyla bugün satışa başladı.

Yeni yüzüyle müşterilerinin karşısına çıkan Markafoni, daha önce çalıştığı markalara pek çok yeni markayı da dahil etmiş görünüyor. Her marka için özel kampanya ve indirim hazırlayan şirket, e-ticaret pazarına güçlü şekilde döndüğünün sinyallerini şimdiden verdi. Facebook sayfasında sadece moda değil eğitim ve sağlık gibi alanlarda da hizmet vereceğini ilan eden Markafoni, kullanıcı kitlesini genişletecek gibi görünüyor.

 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close