İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu hafta yine birçok önemli gelişme yaşandı!

Dormio tanıtım videosu yayında!

Uyku apnesi ve horlama tedavisinde konforlu çözüm sunan Dormio, tanıtım videosunu yayınladı. Videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

 

Givin, Ayşe Arman’ın kalemiyle Hürriyet sayfalarında!


Kullanmadığımız eşyaları kolayca satmamızı ve bu satış gelirlerini de dilediğimiz herhangi bir sosyal yardımlaşma kurumuna bağışlamamızı sağlayan mobil uygulama Givin, Ayşe Arman’ın kalemiyle Hürriyet sayfalarına taşındı.

 

 

Adgager ve ICG’den önemli iş birliği!

 

 

Adgager ve ICG, sağlık sektöründe global stratejik ortaklık anlaşması imzaladı. ICG bundan böyle daha iyi çözümler geliştirmek için Adgager’ın sunduğu hizmetlerden faydalanacak.

 

 

GOM’a büyük ödül!

 

GOM, Design Week Turkey kapsamında 8 Kasım’da ödül töreninde “Design Turkey 2017 Üstün Tasarım” ödülü kazandı!

 

RePG Energy, Bilişim Zirvesi’ndeydi

Enerji kaynağı olarak havanın bağıl neminin gün içindeki değişimini kullanan ve bu özellikten faydalanarak elektriğe dayalı güç üretebilen RePG Energy, Bilişim Zirvesi’nde yer aldı!

Reengen’den bir hafta içerisinde iki önemli haber.

 

 

Reengen, elektrik – elektronik sektörüne yönelik atık yönetim çözümleri sunan İspanyol şirketi Recilec ile işbirliği yaptığını duyurdu. Bundan böyle Recilec, Reengen’in enerji IOT platformunu kullanacak.

İkinci önemli gelişme ise bir yatırım haberi. Büyümesine hızla devam eden Reengen, Capria, idacapital ve Cem Tüfekçi’den yatırım aldı.

Big Bang yolunda bu hafta yarı final heyecanı yaşadık

İTÜ Çekirdek girişimleri için yılın en büyük olayı olan Big Bang 2017 için geri sayım devam ediyor. Finalde sahnede yer alacak girişimlerin belirlenmesi için devam eden süreçte bu hafta yarı final heyecanı vardı. Girişimlerin sunumlarını mentorlar ve yatırımcılardan oluşan kalabalık bir jüri önünde yaptı.

Big Bang 2017 finali 23 Kasım’da Uniq İstanbul’da!

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close