İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu hafta yine birçok önemli gelişme yaşandı!

Compocket, Workinton Betapitch’te birinci oldu!

Elektronik laboratuvarlarında kullanılan ölçüm cihazlarını bilgisayar tabanlı ve mobil uyumlu hale getirerek çok daha etkili bir ölçüm deneyimi sunmayı hedefleyen bir donanım-yazılım projesi Compocket, Workinton Betapitch ile seçilerek gittiği Berlin’de birinci oldu!

RushApp, BK Girişim tarafından düzenlenen Startup Yarışmasında ödülleri topladı!

RushApp, BK Girişim tarafından düzenlenen Startup Yarışmasında 2 ödül birden kazanarak en iyi startup seçildi. Ayrıca BAU TTO’nun özel ödülüne de layık görülen RushApp desteklerini aldı.

Tanıtım web sitesi yayına açılann RushApp’e buradan ulaşılabilirsiniz.

EmlakCep, 10.000 üye barajını geçti.

Gayrimenkul arayan kişileri, uzman gayrimenkul danışmanları ile buluşturan İTÜ Çekirdek girişimi EmlakCep, 10.000 üye barajını geçti.

Gayrimenkul arayanlar için ilan sitesi dışında yeni bir çözüm sunan EmlakCep, oturduğunuz yerden istediğiniz özelliklerde gayrimenkul önerileri almanıza olanak sağlıyor.

Smart Mimic yeni ürünü THY’de test edilmeye başladı!

Kendi oluşturduğunuz profiller doğrultusunda kullanabildiğiniz ve nereye giderseniz gidin yanınızda taşıyabileceğiniz bir platform olan Smart Mimic’in yeni ürünü mimic-ki’ler Türk Hava Yolları tarafından test edilmeye başladı.

 

Evde Mimar, evini boyatmak isteyenlere uzman içerik sağlamaya başladı

Boya badana dikeyinde farklı inovasyonlar ile özgünlük yaratan Evde Mimar, iç mimarlar ile röportajlar yaparak, evini boyatmak isteyenlere özel uzmanından içerikler sunmaya başladı.

Ayrıca iç mimarlar web sitelerine içerik yazarak son kullanıcıyı bilgilendiriyor.

Sports&Merits 4.000 üye sayısına ulaştı!

 

 

Kurum çalışanlarının istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri sporu yapmasını sağlayan Sports&Merits 4.000 üye sayısına ulaştığını açıkladı!

İTÜ Çekirdek girişimcileri Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası‘na katıldı. 

 

 

İTÜ Çekirdek girişimcileri, ülkemizde inovasyon kavramının yerleşmesine ve gelişmesine büyük katkı sağlayan, inovasyon denilince ilk akla gelen etkinliklerden biri olan Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası’nda yerlerini aldı.

Test sürecini başarıyla tamamlayan iyileştir piyasaya giriş yaptı!

 

İTÜ Çekirdek girişimlerinden biri olan iyileştir, anlık müşteri geri bildirim sistemi ile test sürecini tamamladı ve piyasaya hızlı bir giriş yaptı.

IF Performance Hall’da düzenlenen Fuckup Nights Ankara, Knafe Restaurant, Antakya Mutfağı ve Mado gibi markaların kullandığı iyileştir, bu markaları “iyileştir”meyi hedefliyor.

Bunu 5 adımda gerçekleştiriyor:
1 – Şubeye özel karekodlu tasarımlar hazırlıyor.
2 – Müşteriler, görüşlerini iletmek ve günün şanslısı olabilmek için şubenin geri bildirim sayfasına giriyor.
3 – Müşteri görüşlerini doldurduğunda işletme yetkilisinin telefonuna, müşteri görüşleri hakkında anlık bildirim geliyor.
4 – Günün şanslı müşterileri indirim veya sürpriz kazanıyor.
5 – İşletme sahibi, üyelik hesabı ile verilerini detaylı olarak panel üzerinden takip edebiliyor.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Uzmanları (UNDP)  İTÜ Çekirdek’i ziyaret etti.

 

Güneydoğu Anadolu’da Sosyal İstikrarın Güçlendirilmesi Projesi kapsamında, Şanlıurfa’da Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimi’ne katılan öğrenciler, kurum yetkilileri ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Uzmanları İTÜ Çekirdek’i ziyaret ederek, girişimcilerimizden Scoutium ve Compocket ekipleriyle tanıştılar.

Compocket, Eyedius, Quant Co ve Enlil, Hello Tomorrow Turkey – The Future of Smart Cities’e katıldı.

 

Geleceği şekillendirecek İTÜ Çekirdek girişimlerinden Compocket, Eyedius, Quant Co ve Enlil, Hello Tomorrow Turkey – The Future of Smart Cities etkinliğine katıldı.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close